среда, 28. јул 2010.

ПРВИ БРОЈ "БИЛТЕНА"

Изашао је 1. број Билтена Синдикалне организације Опште болнице "Др Радивој Симоновић", који смо покренули у циљу благовременог и што бољег информисања нашег чланства о свим догажајима у Синдикату. Оно што са сигурношћу можемо рећи је да нас у предстојећем периоду очекује веома много посла. Синдикат стоји на располагању свим члановима у тренуцима када Вам је најтеже. Позивамо Вас да својим предлозима и прилозима допринесете што бољем изгледу и садржају нашег гласила.

петак, 23. јул 2010.

ДАНИ МЕДИЦИНАРА У ПРАГУ

Na osnovu dogovora sa nekim od Predsednika svojih Okružnih odbora i aktivnostima vezanim za održavanje Susreta 2010-e godine u Pragu, došli smo na ideju da Vam ove jeseni ponudimo, nadamo se i napravimo ih tradicionalnim, mini – sportsko – turističke Dane Medicinara u Pragu, koji bih se počev od ove godine, svake godine održavale u Pragu u ova doba godine.

Imaju u vidu obaveze Vas i Vaših kolega, odlučili smo da ove godine Dani Medicinara traju 6 dana zajedno sa putem i Vašim boravkom u Pragu, kao i da takmičenja u sportovima, budu realizovana u uslovno rečeno, najpopularnijim sportovima, kao što su : mali fudbal, odbojka, basket, stoni tenis i pikado, s tim da ukoliko bude postojalo interesovanje više ekipa za takmičenje i u nekim drugim sportovima, biće omogućene i druge tražene discipline. Na raspolaganju sa Vam svih 15 sportova iz standardne ponude Susreta Vaših radnika u junu mesecu, dok je na Vama da odlučite u kom obiću će sportovi biti realizovani. S obzirom na vremenske prilike, sva takmičenja će biti realizovana u zatvorenim halama.

Smeštaj je u hotelima tipa Top hotel **** www.tophotel.cz, Albion hotel **** www.albionhotel.cz, Olympik hotel **** www.olympik,cz, Hotel Step **** www.wellnes – hotel – step. cz , Euro hotel *** www.eurohotel.cz svi su hoteli sa 3 i 4 zvezdice sa uslugom doručka i večere po principu švedskog stola u 1/2, 1/3 i 1/ 4 sobama.

Svake noći je organizovana zabava u nekom od hotela gde su grupe smeštene od 21 h – 02 00 h uz domaću muziku ( narodnu i zabavnu ) i otvorene barove.
Pored toga, na raspolaganju će biti jedna od najlepših pivnica u Pragu, pivnica “ Klaštern “, gde će biti rezervisana mesta za eventualni odlazak, kao i Diskoteka – restoran “Opčanska plovarna“ i „Očko“ koje će Vam takodje biti na raspolaganju za vreme Vašeg boravka.

Cena paketa je 145 eura u dinarskoj protivvrednosti po osobi, u toj ceni je prevoz autobusima visoke turističke klase ( od Beograda i Novog Sada u prečniku do 100 km, dok je za dalja mesta doplata za prevoz 5 – 10 eura ), smeštaj, sportski tereni, vodič na putovanju, tereni, pehari, medalje i diplome.

Za sve bliže i detaljnije informacije stojima Vam na raspolaganju i to na telefone +381 60 16 46 500 ili + 381 69 554 0370, kao i putem mejla ivontravel@gmail.com.

петак, 9. јул 2010.

ЗЛАТНИ АЦА ПАВЛОВИЋ

Наш члан Александар Павловић освојио је златну медаљу у куглању на 15. СУСРЕТИМА ЗДРАВЉА одржаним од 20.-26. јуна у Чању.
Поред њега на сусретима из наше Синдикалне организације учествовали су и Златибор Ђелбабин, Катица Јокић и Весна Лалић.