уторак, 28. септембар 2010.

ВИКЕНД ОДМОР У КОВАЧИЦИ

Пословно рекреативни центар "Релакс" налази се у Ковачици, близу Панчева, и представља прави рај за оне који желе накратко да побегну од градске вреве и свакодневних обавеза. У оквиру комплекса постоје отворени и затворени базен, ђакузи, сауна, фитнес сала и дечији базен. Захваљујући богатом велнес и спа програму али и рукама вештих масера који раде у "Релаксу" врло брзо напунићете своје батерије и ослободити нагомиланог стреса.

Иначе, Ковачица је позната по уметности, па због тога немојте пропустити да посетите и њену најпосећенију туристичку атракцију-Галерију наивне уметности.

Наша Синдикална организација се потрудила да обезбеди рекреативни одмор својим члановима у овом прелепом центру. Прву групу рекреативаца, која је протеклог викенда боравила у Ковачици чинили су: Божица Томић, Јосипа Броћиловић, Бранка Кричковић, Нада Тривановић, Марјан Скендеровић, Петар Буловић, Невенка Дунклер и Марта Бошњак.

Због великог интересовања чланства на одмор ће се ићи у групама на свака 2 до 3 месеца а у зависности од прилива средстава и финансијских могућности СО.

понедељак, 6. септембар 2010.

31. SEDNICA POKRAJINSKOG ODBORA

Danas je u Novom Sadu u prostorijama Radničkog doma održana 31. sednica Pokrajinskog odbora Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Vojvodine. Jedina tačka dnevnog reda bila je aktuelna situacija u Sindikalnoj organizaciji Doma zdravlja Novi Sad. Posle dvočasovne iscrpne rasprave i izlaganja problema u ovoj SO, nije se došlo do jedinstvenog stava za rešenje problema ove SO. Pod tačkom "tekuća pitanja" samo su spomenuti predstojeći izbori na svim nivoima i predstojeće kolektivno pregovaranje. Nije bilo reči o novom Zakonu o PIO, novom talasu poskupljenja cena, povećanju plata za radnike u Zdravstvenim ustanovama...