недеља, 28. новембар 2010.

SEDNICA POKRAJINSKOG ODBORA ZDRAVSTVA

U ponedeljak, 29. novembra 2010. godine, u Novom Sadu u Radničkom domu, sa početkom u 11.00 časova održaće se sednica Pokrajinskog odbora Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Vojvodine.

Na sednici, između ostalog su, predlog Odluke o izmenama i dopunama Statuta Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Vojvodine, aktivnosti u Sindikatu – izmene i dopune Zakona o platama, informacija o toku izbornih aktivnosti u Sindikatu i odluka o dodeli pomoći članovima Sindikata za saniranje posledica zemljotresa na području Kraljeva.

уторак, 9. новембар 2010.

ODRŽANI "DANI MEDICINARA 2010." U PRAGU

Kao što je i najavljeno pre nekoliko meseci realizovano je od 03.-08. novembra u Pragu. Održani su Susreti medicinara u organizaciji Turističke agencije "Ivontravel" iz Novog Sada, a na inicijativu Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštititi Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović" Sombor. Učesnici su bili smešteni u Top hotelu sa 4*, a pored obilaska grada, posetili su i jednu od najlepših pivnica "Klaštern", učestvovali na zajedničkom druženju u klubu "Teatro", razgledali stari deo grada s broda, posetili Karlove vari i Drezden. Pripremajte se polako za proleće, kada nas očekuju "Dani medicinara u Italiji 2011."