уторак, 23. август 2011.

Još jedna destinacija u okviru projekta "Srbija je najlepša"

vila "Nina" - Kaluđerske Bare - planina Tara

Vila NINA je savremeni planinski apartmanski objekat koji se nalazi u samom centru planine Tare, na Kaluđerskim Barama i nadmorskoj visini od 1050 m. Zbog dobre lokacije, kvalitetne gradnje, modernog enterijera vila predstavlja idealno mesto za vaš odmor.
U dvorištu vile su dva letnjikovca i roštilj. Ispred vile je obezbeđen parking za goste.
U poslovnom prostoru u prizemlju objekta u pripremi je "Sport Caffe".
Udaljenost od restorana Jeremičak je 400 m, a od hotela Omorika (bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana...) je 1 kilometar.
Raspolaže sa 12 apartmana sa centralnim grejanjem i centralnim bojlerima sa toplom vodom u svim kupatilima, Total TV programima (14 kanala).
Svaki apartman je sa komplet opremljenom kuhinjom, posteljinama i ostavama.Sve terase su južno orijentisane sa pogledom na pejsaže Tare i Zlatibora.
U neposrednoj blizini su staze za sankanje, skijanje i sportski tereni.
Od vile se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik i Šarganska osmica, Zlatibor, do Perućca sa jezerom i rekom Vrelo i grada Bajine Bašte.

CENE NAJAMA APARTMANA

STUDIO APARTMAN - 16 eura
VELIKI STUDIO APARTMAN - 20 eura
DVOSOBNI APARTMAN - 32 eura
TROSOBNI APARTMAN - 48 eura

REZERVACIJA SMEŠTAJA:
U ovom objektu je moguće boraviti tokom cele godine kao i rezervacija dužine boravka po želji (produženi vikend, 7 dana, 10 dana...).
NAČIN PLAĆANJA:
Do 6 mesečnih rata putem administrativne zabrane (broj rata zavisi od iznosa ukupnog zaduženja).
Informacije u kancelariji Sindikata ili telefonom 025 422637.



среда, 10. август 2011.

STIGLA PONUDA ZIMNICE

Polo Čačak u saradnji sa MGD distribucijom organizuje prodaju zimnice na četiri mesečne rate po izuzetno povoljnim cenama. Svi proizvodi su bez konzervansa i visoko standardizovani. Rađeni su od svežih sirovina. Isporuka tokom meseca oktobra.
Spiskove dostaviti u kancelariju Sindikata ili na podelu do 20. septembra. Informacije možete dobiti na telefone: 422 637 (Sindikat) i 467 805 (Vesna).


U ponudi je: krastavac kornišon, paprika fileti, paradajz paprika, cvekla, ajvar, feferoni, mešano povrće – turšija, kečap, mešana salata, džem od šljive, kajsije jagode i kupine, marmelada od breskve, kajsije, šipurka i mešana, slatko od šljive, divlje kupine i dunje, sok od svežeg paradajza, eurokrem Choco duo Wunder, suva šljiva sa i bez košpice.

понедељак, 8. август 2011.

Leto u Relax-u (5 dana/4 noći)

Cena paketa za dve osobe: 9.900,00 RSD
U paket je uključeno:
 Četiri noćenja sa doručkom za dve osobe u dvokrevetnom studio
apartmanu
 Korišćenje bazena i fitness centra
 Dvoje dece do 12. godina GRATIS u pratnji dve odrasle osobe
 Boravišna taksa se posebno naplaćuje i iznosi 50,00 dinara dnevno po
osobi za osobe starije od 15 g. Deca do sedam godina ne plaćaju
boravišnu taksu. Deca 7-15 g. plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 25,00
dinara. Doplata za osiguranje iznosi 12,00 dinara po danu i osobi
 Doplata za polupansion (ručak ili večera) iznosi 600,00 dinara, a za pun
pansion (ručak i večera) iznosi 1.200,00 dinara
 Check-in: od 14:00, check-out: do 12:00 časova
 PDV je uključen u cenu.

субота, 6. август 2011.

Hvala Vam na poverenju!!!

Poštovani posetioci bloga, dragi prijatelji i članovi Sindikata hvala Vam na poverenju koje nam svakodnevno ukazujete. Za nešto više od godinu dana, tačnije od 10. juna prošle godine, ostvareno je 40 hiljada poseta ovom blogu. Ovo je posećenost za koju je pojedinim organizacijama koje imaju i po nekoliko desetina hiljada članova trebalo nekoliko godina. Ovaj podatak svakako bodri, ali i obavezuje. Trudićemo se da i ubuduće opravdavamo Vaše poverenje aktuelnošću i količinom informacija. Uskoro Vas očekuje još moderniji i dinamičniji blog sa novim pokretačkim idejama. Zahvaljujemo se svima onima koji pomažu da dođemo do upotrebljivih informacija i onima čije vesti reemitujemo.

петак, 5. август 2011.

ODREĐENI PUTNICI

Komisija za sport i preventivno-rekreativne odmore naše SO, u sastavu Aleksandar Pavlović (predsednik), Bojana Stolić i Zoran Ćujić (članovi) održala je sastanak 04. avgusta u prostorijama Sindikata i izvršila odabir naših članova koji će od 02.-04. septembra boraviti na vikend-odmoru u mestu Velika Reka. U kompleksu “Drinska oaza” boraviće: Kelić Stevo (neuropsihijatrija), Kelić Dragica (interno), Buzadžić Divna (ginekologija), Lalošević Nada (rtg), Golubovac Nada i Sladić Zorka (sterilizacija), Knežević Ljiljana (orl), Štefanović Ljilja (vešeraj), Liščević Stevan (ita), Sečujski Đoko (vozni park), Krneta Milan (kuhinja) i Željko Dimović (laboratorija).

Naša Sindikalna organizacija uvodi još jedan oblik pozajmica svojim članovima u vidu kase uzajamne pomoći. Više informacija možete dobiti od vaših predstavnika u IO, u prostorijama Sindikata ili kod sekretarice SO Mirjane Maričić.