петак, 26. октобар 2012.

SEKCIJA MLADIH NAŠEG SINDIKATA

Na XV sednici predsedništva Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštitti Srbije, održanoj 23. avgusta 2012. god. formirana je sekcija mladih. 
Za predsednicu sekcije izabrana je Gordana Preković.
Formiranje sekcije mladih proisteklo je iz potrebe da se organizovano pristupi zastupanju, javnoj promociji i zaštiti radnih, socijalnih i sindikalnih prava mladih.
Zadatak i aktivnosti sekcije mladih biće usmerene na osposobljavanje i obrazovanje mladih kadrova za sindikalne aktivnosti. 
Web stranicu, koja je u izradi, možete videti ovde.

уторак, 16. октобар 2012.

JAHORINA IVONFEST (06-09 decembar)

Ivontravel i Sindikat info tim vam predstavaljaju veliki Promo ski vikend.  BUDITE DEO ZIMSKE IDILE!!!

Na planini Jahorina od 06 - 09 decembra održaće se JAHORINA IVONFEST!
Na visini od 1915 m okruženi mnogobrojnim klubovima održavaće se žurke, sankanje - skijanje (ukoliko bude snega), igre bez granica!!!

1. dan – Okupljanje u jutarnjim časovima na parkingu preko puta Sava Centra za polazak iz Beograda (za polazak iz Novog Sada na parkingu preko puta Master centra). Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice uz dobru šljivovicu i kuvano vino. Potom nas očekuje kafansko
veče uz živu muziku.

2. dan – Dan predviđen za oblizak Jahorine i „Igre bez granica“. Večernje i jutarnje sate provodimo u jednom od klubova na Jahorini uz parti “Zanjiši kukovima”.
3. dan – Treći dan je predviđen za promociju manifestacije “Dani medicinara” i višečasovni obilazak Sarajeva (Baš čaršija, večni plamen, ćevapi kod Ferhatovića, odlazak u sarajevsku pivnicu gde organizujemo takmičenje u brzom ispijanju krigli piva). Spremanje za žurku i noćne ludorije!!!
4. dan - Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa zabavom i druženjem.  Zatim sledi spremanje za put i odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Sombor u popodnevnim časovima. Dolazak oko ponoći.

Cena aranžmana:   85 eura!!! (plaćanje na rate do polaska)

Aranžman obuhvata: smeštaj na bazi 3 polupansiona (hotel "San"),  autobuski prevoz iz Beograda/Novog Sada/Sombora, usluge pratioca grupe, osiguranje, boravišnu taksu i izlet u Sarajevo.

среда, 3. октобар 2012.

ZLATIBOR, ZA ONE KOJI GA VOLE!!!

Zlatibor je mesto koje svakako treba obići i doživeti, ali na jedan drugačiji način. 
Tu pre svega mislim da kroz samo glavno naselje Zlatibora treba svakako prošetati, videti ga, ali se tu treba najmanje zadržati.


Ustvari, poželjno je provesti što više vremena na nogama u prirodi, u okolini Zlatibora i na izletima kojih ima sasvim dovoljno da nakon provedenog odmora kući možete poneti dobar i pozitivan utisak. 
Upravo ovako su svoj rekreativni odmor na Zlatiboru iskoristile članice naše sindikalne organizacije koje su boravile na ovoj predivnoj planini od 21-28 septembra.


Njih osam bilo je smešteno u apartmanima u jednom od najlepših delova Zlatibora u naselju Sloboda, u blizini Titove vile. 
Pešačke ture do spomenika i nazad, etno kompleks
 „Zlatiborska jezera“ , etno selo “Drvengrad” na Mokroj Gori, specifična klima i karakteristične vazdušne struje svakako će ostati u uspomeni našim rekreativcima.

понедељак, 1. октобар 2012.

SNOW SHOW - JAHORINA (13 - 16 decembar)

Puzzle Group vam predstavalja najveći i najraznovrsniji događaj na samo 315 km od Beograda.
Party ski vikend. 
OVE ZIME BUDI DEO ISTORIJE... 
Posle kratkog boravka u putu, na planini Jahorina za samo otvaranje sezone od 13. decembra 2012. i naredna 4 dana nastaće THE SNOW SHOW.
The Snow Show je dogadjaj zbog kog ostajete bez daha...
Na visini od 1915 m okruženi mnogobrojnim klubovima održavaće se žurke po ceo dan, uz DJ-eve, tamburu, sankanje - skijanje - bordovanje, trke gumama, ispijanje, veliki broj mladih ljudi željnih zabave.
1. dan - Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u apartmane/hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice u Puzzle kafe-u uz dobro poznatu Puzzle-ovaču i kuvano vino. Potom nas očekuje kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor.
2. dan - Skijaški dan. Za one koji ne skijaju biće organizovane trke na gumama i igre bez granica na snegu. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na open air party-ju sa Puzzle resident DJ-om. Večernje i jutarnje sate provodimo u klubu Lavina uz BEND.
3. dan - Pored skijanja, treći dan je rezervisan za paintball kao i višečasovni obilazak Sarajeva. Spremanje za house žurku i noćno sankanje kao i nagrađivanje najpozitivnije ekipe, što ujedno predstavlja i zatvaranje SNOW SHOW festivala.
4. dan - Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Projekcija najzanimljivijih fotografija i snimaka koje će zabeležiti Puzzle FOTO TIM tokom trajanja festivala. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad u ponoć, Niš posle ponoći.

Cena aranžmana: 99 eura!!!
Obuhvata: smeštaj na bazi 3 polupansiona u 1/3 i 1/4 sobama (hotel "Snežna kraljica"), autobuski prevoz iz Beograda/Novog Sada/Sombora usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini, boravišnu taksu i izlet u Sarajevo.
Cena u 1/2 sobama je 109 eura, a cena bez večere se umanjuje za 18 eura!!!
Sve informacije u kancelariji Sindikata ili na telefone: 025 422 637 i 069 554 0370.