петак, 26. јул 2013.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЧЛАНСТВУ


Синдикат запослених у здравству и социјалној заштити Србије обавештава своје чланове и запослене у делатности здравства да је у јучерашњим разговорима са представницима Министарства здравља потврђено да је у току процедура за објављивање Споразума о продужењу важења Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија ( са проширеним дејством) и да је неспорна примена истог до 31. октобра 2013. године.

понедељак, 1. јул 2013.

OAZA NA OBALI ZVORNIČKOG JEZERA


Članovi Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ iskoristili su kraj juna, da treću godinu za redom posete kompleks „Drinska oaza“ u mestu Velika Reka i tamo borave na rekreativnom odmoru. Zahvaljujući dobrom geografskom položaju, očuvanoj prirodnoj sredini i svim pogodnostima koje pruža ovaj objekat ispostavilo se da je ovo stvarno raj za uživanje, odmor i druženje. 



Ove godine je boravak na rekreativnom odmoru bio nešto sadržajniji, pa su tako organizovane „Drinske igre bez granica“ u kojima je učestvovalo 4 para (Maksimović/Marković, Karan/Filipović, Mudrić/Badovinac i Nedeljkov/Vučković). Dame su se takmičile u četiri discipline: pikado, beach ball, tablić i enigmatika). Nakon veoma zanimljive borbe najuspešnije su bile Vesna Maksimović i Jasmina Marković. Za najuspešnije takmičarke Sindikat je obezbedio zanimljive nagrade. 
Takođe je organizovan izlet do Soko grada koji se izdiže iznad manastira svetog Nikolaja i doline Sokolske reke. U zaleđu Soko grada, prema selu Laze, skriva se jedinstven kolaž boja i oblika.


Nezaboravno druženje i prelepi utisci dugo će ostati u sećanju rekreativcima koji su ove godine boravili u “Drinskoj oazi”.