петак, 28. фебруар 2014.

NAJNOVIJA VEST



На састанку одржаном у Министарству здравља 27.02.2014. године коме су присуствовали испред нашег Синдиката председник др Зоран Савић и потпредседник Милован Новаковић и испред Министарства здравља државни секретар проф. др Берислав Векић и помоћник министра др сци. мед. Дарко Лакетић, разговарано је о актуелним проблемима у здравству (капитација, солидарни порез, решавање проблема ”неуговорених” радника и другим питањима везано за радно-правни положај запослених-Завод за ХМП Ниш...). 
Представници Синдиката су изнели предлоге за решавање отворених питања о чему је постигнут висок степен сагласности са представницима Министарства здравља. 
Очекујемо поступање надлежних органа у циљу решавања актуелних проблема.

петак, 21. фебруар 2014.

OSTRVO EVIA - HIT PONUDA


Novo u ponudi 
ostrvo Evia 
Paket aranžman: 10 noćenja, prevoz, osiguranje 
Cena: već od 49 €
Ponudu možete videti ovde.
Plaćanje do kraja godine!
Info u kancelariji Sindikata.

субота, 15. фебруар 2014.

PUTOVANJA U MARTU I APRILU SA EURO-LINE PEKEZ

Temišvar
08. mart/Dan žena

Sarajevo - Višegrad
07/09. mart (1 noćenje)

Budimpešta
05/06. april (1 noćenje)
Cena aranžmana: 48 e

Beč sa posetom Parndorfu
11/14. april (1 noćenje)
Cena aranžmana: 69 e

Info i prijave u kancelariji Sindikata.
Plaćanje na rate!

LETUJTE SA EURO-LINE PEKEZ


Zainteresovani za letovanje u organizaciji TA "Euro-line Pekez", mogu blagovremenom rezervacijom izvršiti isplatu putem administrativne zabrane do kraja godine.
Kataloge za letovanje u Grčkoj možete uzeti u kancelariji Sindikata!

уторак, 11. фебруар 2014.

21. SEDNICA POS


NEZADOVOLJSTVO ČLANOVA SINDIKATA I ZAPOSLENIH U ZDRAVSTVU I SOCIJALNOJ ZAŠTITI JE SVE VEĆE...
...jedinstveni su bili u oceni članovi Pokrajinskog odbora Sindikata na 21. sednici održanoj danas u Novom Sadu. 
Stoga POS insistira da Republički odbor Sindikata nastavi aktivnosti vezane za rešavanje specifičnih problema zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti i da se dosledno poštuju odluke donete na Javnoj sednici održanoj 12. decembra 2013. u Novom Sadu o nastavku aktivnosti, sa svim oblicima pritiska. 
Članovi Pokrajinskog odbora zahtevaju od Republičkog odbora da ne donosi odluke o aktivnostima bez definisanja konkretnih zahteva i predloga, ali i da ne zaustavlja započete aktivnosti bez argumenata i postignutih rezultata.

четвртак, 6. фебруар 2014.

OSMOMARTOVSKI BAL 2014.


Stigla je ponuda za članove našeg Sindikata od kolega iz Banje Junaković.
Povodom DANA ŽENA, u restoranu banje će 08. marta (subota) biti organizovan OSMOMARTOVSKI BAL , sa početkom u 20.00 časova, uokviru kojeg će nastupiti Aco Tišma bend.
U ponudi su dva menija od 980,00 i 800,00 dinara, kao i mogućnost A la kart poručivanja.
Informacije i rezervacije u kancelariji Sindikata!

ZA SVAKOGA PO NEŠTO

Morahalom – 01. mart 
 Banja Eržebet+šoping u Segedinu 

Polazak u 07 h ispred Partizana. Nakon prelaska granice kraća pauza za šoping u marketu Tompa. Dolazak u Morahalom. Uživanje i kupanje u kompleksu bazena Banje Eržebet do 19.30 h. Povratak u Sombor u kasnim večernjim satima.

   URANAK 
 Srebrno jezero – 01.-04. maj 

УРАНАК je 4 dana najbolje zabave u Srbiji. Uživaćete u dobrom zvuku na bazenima i party krstarenju Dunavom preko dana, kao i u noćnim žurkama sa poznatim domaćim izvođačima, bendovima i DJ-evima. (jedan od izvođača je i Saša Kovačević).

  Etno selo “Stanišići” – 17. ili 24. maj 

Polazak u 05 h sa dogovorenog mesta. Vožnja do Bijeljine. Obilazak grada i poseta manastiru. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak do etno sela „Stanišići“ – turističko-ugostiteljski kompleks izgrađen u etno stilu - obuhvata konobu, restoran, apartmansko naselje, hotel „Pirg“ ...Obilazak manastira „Svetog Nikole“, zatim Kozje ćuprije koja predstavlja repliku sarajevske i razgledanje prostora oko jezgra gde je smešten amfiteatar sa letnjom pozornicom... Mogućnost organizacije zajedničkog ručka. Slobodno vreme za individualni program. Odlazak do tržnog centra. Povratak u Sombor u kasnim večernjim satima. 

Detaljnije informacije i prijave u kancelariji Sindikata. 
Gratisi za članove koji nisu išli na neki od jednodnevnih izleta.

среда, 5. фебруар 2014.

LEŠNIK

Lešnik - domaći, očišćen
Pakovanje - 0.5 i 1 kg
Cena: 750,00 din/kg
Plaćanje na 2 polumesečne rate
Prijave u kancelariji Sindikata

понедељак, 3. фебруар 2014.

NAJNOVIJE OBAVEŠTENJE


Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije obaveštava svoje članove, da je na sastanku održanom 03.02.2014.godine kome su prisustvovali ministar finansija Lazar Krstić i ministar zdravlja prof. dr Slavica Đukić Dejanović sa saradnicima, postignuta saglasnost za produženje roka važenja Posebnog kolektivnog ugovora za zdravstvene ustanove čiji je osnivač Republika Srbija, sa proširenim dejstvom („Službeni glasnik RS”, br. 36/10 i 42/10 i 46/13-dr. propis, 74/13 – dr. propis i 97/13 dr. propis), do kraja 2014. godine.