понедељак, 28. април 2014.

APARTMAN "NINA" DIVČIBARE


Na Divčibarama u naselju Golubac, na mirnom i prirodom okruženom mestu u objektu Snežna Kraljica, nalazi se apartman "Nina". 
Apartman je pogodan za smeštaj do 4 osobe. 
Ispred objekta nalazi se parking koji je gostima na raspolaganju. 
Okolina i dvorište zgrade obiluje zelenilom i jako je pogodno za porodične ljude sa decom.
Najam van grejne sezone: 15 eura/dnevno!
Najam tokom grejne sezone: 25 eura/dnevno!
Plaćanje na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane.
Info u kancelariji Sindikata!

REPERTOAR ZA MAJ


недеља, 27. април 2014.

PRVOMAJSKO OKUPLJANJE


Синдикат запослених у здравству и социјалној заштити Србије обавештава чланство да је Републички одбор Синдиката на седници одржаној 24. априла 2014. године донео Одлуку о учешћу на Првомајском окупљању у организацији Савеза самосталних синдиката Србије и УГС "Независност". Првомајско окупљање одржаће се на Пашићевом тргу са почетком у 12 сати. Позивамо чланство да узме учешћа на наведеној манифестацији у организацији Савеза.

петак, 18. април 2014.

SIDIKALNA PRODAJA

Sindikalna prodaja na 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane od 22 - 25. aprila.
Bez učešća i kamate!
Pogledajte ovde.
Katalog mart 2014.

среда, 9. април 2014.

LETO NA ZLATIBORU


Izvršni odbor Sindikata ZZSZS Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ Sombor na 25. sednici doneo je odluku o upućivanju osam (8) članova sindikalne organizacije na rekreativni odmor na Zlatibor. Članovima Sindikata obezbeđeni su smeštaj i putni troškovi (ishrana je sopstvena!!!). 
Termin boravka je od 19 – 26. jula
Mole se svi zainteresovani da se u što kraćem roku prijave lično (isključivo) u kancelariji Sindikata.

петак, 4. април 2014.

25. SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA


Danas je u sali za sastanke Sindikata održana 25. sednica IO naše sindikalne organizacije. Predsednik Dimović izvestio je članove odbora o aktivnostima Sindikata između dve sednice, sednicama Okružnog odbora, POS i ROS. Članovi IO su obavešteni o sednici Odbora za bezbednost i zdravlje na radu u našoj ustanovi. 

Razmatran je Izveštaj o materijalno-finansijskom poslovanju Sindikata, ali nije usvojen, pošto je iz opravdanih razloga izostao Izveštaj Nadzornog odbora. Takođe je odlučeno da se i Plan prihoda i rashoda za 2014. godinu usvoji na sledećoj sednici IO. 

Članovi odbora su zaduženi da obaveste članstvo o 3. Igrama bez granica koje se ove godine održavaju u Lukovskoj banji od 19 -22. septembra, jednodnevnom izletu u Banju Erežebet u Morahalomu koji će biti realizovan 12. aprila i ponudama za rekreativne odmore.
Doneta je odluka da se 8 članova sindikalne organizacije uputi krajem jula na sedmodnevni rekreativni odmor na Zlatibor.