понедељак, 30. јун 2014.

UŽIVANCIJA U MORAHALOMU


U subotu je za grupu naših članova obezbeđena jednodnevna uživancija u banji Eržebet u Morahalomu. 
Poseta ovoj banji pruža puno pozitivne energije i dobrog provoda. Svakako trebate osetiti blagodeti lekovite vode, opuštajućih kupki, ciku i vrisku uzbuđenja na toboganima i jednostavno uživati. 
Sledeći izlet biće realizovan 19. jula.
Prijave u kancelariji Sindikata!!!

ODVOJENA SREDSTVA ZA POMOĆ ČLANOVIMA UGROŽENIM U POPLAVAMA


Pokrajinski odbor je doneo Odluku da za pomoć članovima čiji su domovi pretrpeli štetu u poplavama uplati iznos od 300.000,00 dinara. Pomoć je uplaćena na račun Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije. Komisija, koju je imenovao Repbulički odbor, će nakon 15. jula razmatrati sve prispele zahteve. 
Stoga upućujemo članove sa područja AP Vojvodine (Sremska Mitrovica, Rača, Šid, Morović, Višnjičevo, Jamena i dr) čiji domovi su pretrpeli štetu u poplavama, da se obrate svojim predsednicima sindikalnih organizacija za više informacija oko ove sindikalne aktivnosti i podnesu zahteve sa potrebnom dokumentacijom Sindikatu zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije.
U slučaju potrebe i većeg broja podnetih zahteva iz Vojvodine Pokrajinski odbor će opredeliti i dodatna finansijska sredstva za ove namene.

петак, 27. јун 2014.

PODSETNIK


Председници репрезентативних синдикалних централа упутили су позив председнику Владе Републике Србије, Александру Вучићу да у директном разговору усагласе ставове о изменама и допунама Закона о раду. Подсећамо да је Закон о раду усвојен 17. фебруара 2005. године, а "потврђен" поновним гласањем у Народној Скупштини РС 8. марта 2005. године. 
Позив упућен премијеру Александру Вучићу, преузет је са сајта ССС Србије. Опширније!

SETOVI ZA GRADSKI BAZEN

Pošto je počela letnja sezona kupanja na Otvorenom gradskom bazenu u prilici smo da članovima Sindikata obezbedimo setove ulaznica po sniženoj ceni od 50%.
Informacije u kancelariji Sindikata!

среда, 25. јун 2014.

SRĐANU VASIĆU NOVA DUŽNOST


Na 24.sednici Pokrajinskog odbora, održanoj 17. juna 2014.godine u Novom sadu, za predsednika Sekcije mladih Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Vojvodine, umesto Jelene Radosavljević, izabran je Srđan Vasić, zaposlen u Opštoj bolnici Subotica. 
Srđanu i članovima Sekcije mladih želimo uspeh u daljim aktivnostima!

петак, 20. јун 2014.

ODRŽANA TRIBINA

Синдикат запослених у здравству и социјалној заштити Србије обавештава своје чланове, све запослене у здравству и социјалној заштити, као и целокупну јавност да је 19. јуна 2014.године у препуној сали дворане Дома Синдиката одржана трибина са темом: ”Мере Владе Републике Србије и положај запослених у делатности здравства и социјалне заштите”. Опширније овде.

недеља, 15. јун 2014.

3. "IGRE BEZ GRANICA"


U petak je u Prolom banji održan sastanak predsednika sedam okruga našeg Sindikata, na kojem je odlučeno da se 3. "Igre bez granica" održe upravo ovde od 31. oktobra do 02. novembra. 
Od ovogodišnjeg domaćina Raškog okruga očekujemo u što skorije veme detalje oko organizacije ovogodišnje manifestacije.

петак, 13. јун 2014.

IDEMO U GUČU

Izlet u Guču na "Sabor trubača" biće realizovan 09.08.2014. (subota)!
POLAZAK u ponoć ili ujutro oko 05 h ispred Partizana. 
POVRATAK planiran u nedelju 10. 08. u prepodnevnim satima ispred Partizana. 
Prijave u kancelariji Sindikata ili na broj ✆ 069 554 0370!

KUPANJAC U PETROLENDU


Jednodnevni izlet u Aquapark Petroland biće realizovan 19.07.2014. (subota)! 
POLAZAK u 08:30 h ispred Partizana. 
POVRATAK planiran oko 21.30 h ispred Partizana.  
Bazeni.
Prijave u kancelariji Sindikata ili na broj ✆ 069 554 0370!

IZLET U MONOŠTOR


PROGRAM IZLETA: 
10,00 h polazak sa ŠTRANDA. 
Tokom plovidbe koja traje u jednom smeru oko 1 h i 40 min upoznavanje sa istorijatom, značajem, apsurdima, florom i faunom u i uz VBK. Obezbeđena je živa muzika tokom celog izleta i na lađici i u Oazi mira kod lepog Tome u Bačkom Monoštoru.Dolazak kod Oaze mira oko 11 h i 40 min. 
Odmor, zabava, kupanje, ručak (preporučujemo čuveni Monoštorski riblji paprikaš), mogućnost rekreacije (sto za stoni tenis) i zabave po želji. 
Polazak za Sombor po dogovoru. 
Prijave u kancelariji Sindikata ili na broj ✆ 069 554 0370!

IZLET U BANJU ERŽEBET


Jednodnevni izlet u Banju Eržebet u Morahalomu biće realizovan 28.06.2014. (subota)! 
POLAZAK u 07:00 h ispred Partizana. Posle prelaza granice Kelebija, pravimo pauzu u marketu Tompa za šoping. 
POVRATAK planiran oko 22.00 h ispred Partizana. 
Poneti pasoš, bade mantil, kupaći, papuče, može se uneti klopa i piće. Na raspolaganju su Vam 19 bazena, đakuzi, tursko kupatilo, četiri saune... 
Prijave u kancelariji Sindikata ili na broj ✆ 069 554 0370!

понедељак, 2. јун 2014.

NOVO U PONUDI


Cenjene koleginice sklopljen je Ugovor sa novom parfimerijom u gradu "Miss Diora", u kojoj imate mogućnost kupovine putem admistrativne zabrane.

PERGAMONA NA NOVOJ ADRESI

Knjižara, papirnica i hobi prodavnica "Pergamona" od danas na novoj lokaciji, u ulici Mite Popovića 4 (odmah iza suda).
Odlične cene i ponuda!
Velike akcije i super cene za kupce povodom otvaranja lokala!
Plaćanje putem administrativne zabrane za članove Sindikata!

POMOĆ PODUNAVSKOM OKRUGU

U petak, 30. maja predstavnici Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Zapadnobačkog okruga dostavili su neophodnu pomoć u sanitetskom materijalu i lekovima svojim kolegama iz Doma zdravlja u Smederevskoj Palanci.

Sindikat Zapadnobačkog okruga duguje veliku zahvalnost direktorima Opšte bolnice i Doma zdravlja Sombor, Banje Junaković i Doma zdravlja Odžaci, koji su se odazvali pozivu i obezbedili pomoć.