уторак, 30. децембар 2014.

POTPISAN NOVI KOLEKTIVNI UGOVOR U ZDRAVSTVU

Министар здравља Златибор Лончар и представници три репрезентативна синдиката у здравству потписали су након вишемесечних преговора данас нови колективни уговор и поручили да су на истом задатку и да им је циљ побољшање здравственог система.

понедељак, 29. децембар 2014.

POTPISIVANJE PKU

Ministarstvo zdravlja uputilo je poziv našem Sindikatu za potpisivanje PKU. Svečano potpisivanje zakazano je za utorak 30.12.2014.god. u 11.00 časova u prostorijama Ministarstva zdravlja.

недеља, 28. децембар 2014.

DEDA MRAZ U NARODNOM POZORIŠTU



U petak su u Narodnom pozorištu podeljeni paketići deci naših članova, uz prigodnu predstavu "Novogodišnja želja jednog pingvina".

уторак, 23. децембар 2014.

20. SUSRETI ZDRAVLJA

Odlukom ROS-a, na današnjoj sednici, 20. "Susreti zdravlja" biće održani u poznatom bugarskom letovalištu Sunčev Breg, od 07-13. juna naredne godine.

LIST ZDRAVLJE

Izašao je Novogodišnji broj lista "Zdravlje". Preuzmite elektronsko izdanje OVDE.

петак, 19. децембар 2014.

четвртак, 18. децембар 2014.

DRUGA ZIMSKA OLIMPIJADA MEDICINARA

На Јахорини је од 11 -14. децембра одржана 2. „Зимска олимпијада медицинара“ коју је веома успешно организовала „Puzzle Group.

Гости Јахорине били су здравствени радници из десетак установа наше земље. Дисциплине у којима су организована такмичења биле су: трке гумама, зимски фудбал, лименке и грудве. 

У конкуренцији је било 8 екипа, а најуспешнија у коначном пласману била је Општа болница Сомбор, која је тријумфовала испред Опште болнице Суботица. Треће место поделиле су екипе Домова здравља Свилајнац, Сомбор и Суботица.

Одржане су и две ревијалне дисциплине: „слатка банана“ у којој је пар из екипе ОБ Сомбор, Соња и Милан Батинић, заузео прво место, док је у брзом испијању кригли пива које је одржано у сарајевској пивници, највише успеха имао представник ДЗ Оџаци Далибор Гаковић.  

Спортска такмичења и незаборавно дружење уз бендове, ди-џејеве, кафанско вече и излет у Сарајево били су саставни део овог снежног ски викенда.

Спонзори овогодишње манифестације били су: Djak sport Sombor, N sport, Pergamona Sombor, Sinagoga Sombor, Bonatti, Sport vision, Puzzle Group, Sarajevska pivnica.

 

уторак, 16. децембар 2014.

LETO 2015

Stigle su ponude za leto 2015.
Plaćanje putem administrativne zabrane 
na 12 mesečnih rata!
Info u kancelariji Sindikata!

понедељак, 8. децембар 2014.

ODMOR NA KOPAONIKU


Članovi naše sindikalne organizacije proveli su prelep produženi vikend sa kolegama iz Doma zdravlja iz Svilajnca na Kopaoniku. 
Bili smo gosti „Vile Radigost“ koja se nalazi u turističkom centru Brzeće na obroncima Kopaonika.