понедељак, 26. март 2012.

ОДЛИЧНА ВЕСТ - "ДАНИ МЕДИЦИНАРА" ЗВАНИЧНА МАНИФЕСТАЦИЈА НАШЕГ СИНДИКАТА!!!

Одлуком председништва РОС манифестација "Дани медицинара" уврштена је у званични програм активности Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Србије.

Синдикална организација Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор и туристичка агенција „Ивонтравел“ из Новог Сада после вишегодишње одличне сарадње покренули су овај пројекат, како би поред „Сусрета здравља“ свом чланству понудили још једну могућност за путовања.
Наш тим је до сада организовао три манифестације: 1. „Дане медицинара“ у Прагу 2010, 2. „Дане медицинара“ у Италији 2011, 3. „Дане медицинара“ у Прагу 2011. У припреми су нови пројекти 4. „Дани медицинара“ – Шпанија, Француска, Италија 2012 и 5. „Дани медицинара“ Праг 2012.

Организатори ове туристичке манифестације нашег Синдиката и даље остају СО ОБ "Др Радивој Симоновић" Сомбор и ТА "Ивонтравел" из Новог Сада, с тим што ће стручна служба Синдиката пружити сву потребну техничку помоћ у њеној реализацији.

За све информација можете се обратити председнику СО Жељку Димовићу на телефон 025 422 637, моб. 069 554 0370, е-mail: sindikatob@gmail.com.

Програм манифестације која следи 4. "Дани медицинара" - Шпанија, Француска, Италија 2012, можете видети овде.

3 коментара:

Анониман је рекао...

Bravo prava stvar!!!

Ivontravel је рекао...

Voliš putovanja i zabavu? Želiš da budeš deo mladog i ambicioznog tima? Priključi se u promociji naših programa i odlično se zabavi i zaradi... Prijavi se i budi saradnik ili promoter!!!

Sindikatzdravstvasocyastite Trstenik је рекао...

grupa nasih clanova je isla sa ,,ivon travelom,, u Prag.Odusevljeni smo organizacijom ove agencije...i sada imamo prijavljenih za Spaniju...na zalost ne mnogo,ali samo zbog finansijske situacije nasih radnika...ni zbog cega drugog......preporucujemo svima koji su u mogucnosti da idu....nece se pokajati....