уторак, 16. октобар 2012.

JAHORINA IVONFEST (06-09 decembar)

Ivontravel i Sindikat info tim vam predstavaljaju veliki Promo ski vikend.  BUDITE DEO ZIMSKE IDILE!!!

Na planini Jahorina od 06 - 09 decembra održaće se JAHORINA IVONFEST!
Na visini od 1915 m okruženi mnogobrojnim klubovima održavaće se žurke, sankanje - skijanje (ukoliko bude snega), igre bez granica!!!

1. dan – Okupljanje u jutarnjim časovima na parkingu preko puta Sava Centra za polazak iz Beograda (za polazak iz Novog Sada na parkingu preko puta Master centra). Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice uz dobru šljivovicu i kuvano vino. Potom nas očekuje kafansko
veče uz živu muziku.

2. dan – Dan predviđen za oblizak Jahorine i „Igre bez granica“. Večernje i jutarnje sate provodimo u jednom od klubova na Jahorini uz parti “Zanjiši kukovima”.
3. dan – Treći dan je predviđen za promociju manifestacije “Dani medicinara” i višečasovni obilazak Sarajeva (Baš čaršija, večni plamen, ćevapi kod Ferhatovića, odlazak u sarajevsku pivnicu gde organizujemo takmičenje u brzom ispijanju krigli piva). Spremanje za žurku i noćne ludorije!!!
4. dan - Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa zabavom i druženjem.  Zatim sledi spremanje za put i odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Sombor u popodnevnim časovima. Dolazak oko ponoći.

Cena aranžmana:   85 eura!!! (plaćanje na rate do polaska)

Aranžman obuhvata: smeštaj na bazi 3 polupansiona (hotel "San"),  autobuski prevoz iz Beograda/Novog Sada/Sombora, usluge pratioca grupe, osiguranje, boravišnu taksu i izlet u Sarajevo.

Нема коментара: