понедељак, 15. април 2013.

22. SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA


Danas je u sali za sastanke Sindikata održana 22. sednica IO naše sindikalne organizacije. Pored članova IO sastanku je prisustvovao i predsednik Nadzornog odbora.
Delegacija Sindikata u sastavu: Gordana Resanović, Željko Dimović, Ljiljana Knežević i Milan Zejak danas je obavila sastanak sa direktorom Opšte bolnice Grba dr Milanom, na kojem je bilo reči o "novim merama štednje", jubilarnim nagradama, neugovorenim radnicima, putnim troškovima, organizacionim problemima zbog nedostatka kadra i zaštiti na radu. Obavljen je veoma konstruktivan razgovor, a direktor je detaljno odgovarao na sva postavljena pitanja predstavnika našeg Sindikata. Više informacija o tome možete dobiti kod vaših predstavnika u Izvršnom odboru.
U nastavku današnje sednice bilo je reči o humanitarnoj akciji, Biltenu, edukativnoj radionici, Likovnoj koloniji i Igrama bez granica.
Članovi Okružnog odbora naše SO su izvestili članove IO da je na prošloj sednici OO odlučeno da se raskine Ugovor sa Savezom samostalnih sindikata grada Sombora, zbog višegodišnjeg nezadovoljstva radom ovog organa tj. visinom sredstava za usluge koje su nam pružane.
Od 10. jula 2013. Okružni odbor Zapadno-bačkog okruga funkcionisaće samostalno, koji će na taj način raspolagati većim sredstvima, a samim tim će se stvoriti mogućnost raspodele istih za pomoći, rekreativne odmore i druge potrepštine svog članstva. 

Нема коментара: