субота, 27. април 2013.

Humanitarna akcija "Osmeh na dar"

Organizovano prikupljanje sredstava za ličnu higijenu 
za dom za nezbrinutu decu "Miroslav Mika Antić".


Sindikat zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović" organizovao je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za ličnu higijenu za dom za nezbrinutu decu "Miroslav Mika Antić" u Somboru pod nazivom "Osmeh na dar" u periodu od 17.-19. aprila. U ovoj akciji nisu učesvovali samo naši članovi, tako da se posebno zahvaljujemo svima onima koji su nam se pridružili i pokazali solidarnost na delu.

Danas su predstavnici našeg Sindikata posetili ovu ustanovu i tom prilikom deci  podelili poklone sa sredstvima za ličnu higijenu, a pored toga ih obradovali igračkama i garderobom. U prijatnom razgovoru sa osobljem doma upoznati smo sa životom dece u domu i njihovim problemima koji ih čekaju nakon izlaska iz doma.
Samo odrastanje u domu zaposleni organizuju na najbolji mogući način kako bi decu osposobili i obrazovali za samostalan život koji ih očekuje nakon otpuštanja iz doma.
Trudićemo se da u narednom periodu kontinuiranim akcijama i posetama domu   barem malo doprinesemo da deca lakše odrastaju.
Reportažu objavljenu u "Somborskim novinama" od 03. maja možete videti ovde.

1 коментар:

Dragan је рекао...

Svaka vam čast kolege!!!