понедељак, 26. август 2013.

1. ZIMSKA OLIMPIJADA MEDICINARA


1. ZIMSKA OLIMPIJADA MEDICINARA 
 Jahorina 2013 (12 - 15 decembar) 

1. dan - Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice u Puzzle kafe-u uz dobro poznatu Puzzle-ovaču i kuvano vino. Potom nas očekuje kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor. 
2. dan – Takmičarski dan. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na open air party-ju sa Puzzle resident DJ-om. Večernje i jutarnje sate provodimo u klubu Lavina uz BEND. 
3. dan - Pored takmičenja treći dan je rezervisan za višečasovni obilazak Sarajeva. Spremanje za house žurku i noćno sankanje kao i za proglašenje pobednika i nagrađivanje najpozitivnije ekipe, što ujedno predstavlja i zatvaranje 1. Zimske olimpijade medicinara. 
4. dan - Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem i zabavom. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Sombor u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad u ponoć, Sombor posle ponoći.

 Cena aranžmana: 109 eura 
 (plaćanje na više rata do polaska) 
Аranžman obuhvata: smeštaj na bazi 3 polupansiona (hotel "Snežna kraljica") u 1/3, 1/4 i 1/5 sobama, autobuski prevoz iz Beograda/Novog Sada/Sombora, usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana, organizaciju putovanja i Zimske olimpijade medicinara u celini, boravišnu taksu i izlet u Sarajevo. 

Ekipe predstavljaju zdravstvene ustanove iz kojih dolaze. 
Svaku ekipu čini 6 članova (3 devojke+3 momka)
Takmičarski deo Zimske olimpijade medicinara imaće 4 discipline (trke gumama, između 4 vatre na snegu, zimski fudbal i veseli poligon). 
Revijalni deo Zimske olimpijade medicinara biće: igre bez granica i takmičenje u brzom ispijanju krigli piva u Sarajevskoj pivnici. 
Organizatori 1. Zimske olimpijade medicinara 
Sindikat & Puzzle group.
 Sve informacije na telefone: 
 025/ 422 637 i 069/554 0370 (Sindikat)

1 коментар:

Анониман је рекао...

Idemoooooooooo