уторак, 26. новембар 2013.

24. SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA


Danas je u sali za sastanke Sindikata održana je 24. sednica IO naše sindikalne organizacije. 
Predsenik Dimović izvestio je članove IO o aktivnostima Sindikata između dve sednice, sednicama Okružnog odbora, POS i ROS.
Članovi IO su obavešteni o sednici Odbora za bezbednost i zdravlje na radu u našoj ustanovi, dvodnevnom Seminaru o bezbednosti i zdravlju na radu, skupu osiguranika održanom u Vrnjačkoj Banji, edukacijma u Banji Junaković o pravno-radnoj zaštiti naših članova i Aktu o proceni rizika Opšte bolnice.
Usvojen je izmenjeni Pravilnik o dodeli materijalno-finasijske pomoći članovima Sindikata.

Pod tačkom razno članovi IO su diskutovali o pozajmicama članovima SO, rekreativnim odmorima i putovanjima. 
Članovi IO su zaduženi da obaveste članstvo o 19. Susretima zdravlja koji se naredne godine održavaju u Bugarskoj od 01-08. juna, 3. Igrama bez granica koje se naredne godine održavaju u Lukovskoj banji od 19 -22. septembra, jednodnevnom izletu u Banju Erežebet u Morahalomu koji će biti realizovan 21. decembra, 8. Danima medicinara koji se održavaju od 07-13. maja naredne godine u Parizu i 1. Zimskoj olimpijadi medicinara koja se održava na Jahorini od 12-15. decembra.
Doneta je odluka da se 3 člana sindikalne organizacije upute na Jahorinu (Sindikat snosi 2/3 troškova).

Doneta je odluka da od Nove godine karte za Narodno pozorište članovi dobijaju po regresiranoj ceni od 100,00 dinara.
Podela Novogodišnjih paketića deci naših članova održaće se uz prigodnu predstavu u Narodnom pozorištu najverovatnije 26. decembra.

1 коментар:

Анониман је рекао...

Svaka cast kolege!
Suzana Babic