субота, 21. децембар 2013.

ODRŽANA PRVA ZIMSKA OLIMPIJADA MEDICINARA

На Јахорини је од 12 -15. децембра одржана 1. „Зимска олимпијада медицинара“ на којој су учествовали чланови Синдиката запослених у здарвству и социјалној заштити Србије, а коју је веома успешно организовала СО Опште болнице Сомбор и „Puzzle Group“.


Гости Јахорине били су здравствени радници из десетак установа наше земље. Дисциплине у којима су организована такмичења биле су: трке гумама, зимски фудбал, између четири ватре на снегу и весели полигон.

У конкуренцији је било 8 екипа, а најуспешнија у коначном пласману била је Општа болница Сомбор, која је тријумфовала испред Дома здравља Суботица и Дома здравља Богатић.

Одржане су и две ревијалне дисциплине: „слатка банана“ у којој је пар из екипе ОБ Сомбор, Соња и Милан Батинић, заузео друго место (иза пара из ДЗ Богатић), док је у брзом испијању кригли пива које је одржано у сарајевској пивници, највише успеха имала представница ОБ Сомбор Горана Радојичић, у конкуренцији осморо такмичара.


Спортска такмичења, скијање, санкање, бордање и незаборавно дружење уз бендове, ди-џејеве, кафанско вече и излет у Сарајево били су саставни део овог снежног ски викенда.
Колеге из ДЗ Богатић проглашене су за најпозитивнију екипу и од организатора су као награду добили продужени викенд на Јахорини.

Спонзори овогодишње манифестације били су: Djak sport Sombor, N sport Sombor, Puzzle Group, Snežna kraljica JahorinaSarajevska pivnica и Синдикат ОБ Сомбор.

Нема коментара: