четвртак, 6. фебруар 2014.

ZA SVAKOGA PO NEŠTO

Morahalom – 01. mart 
 Banja Eržebet+šoping u Segedinu 

Polazak u 07 h ispred Partizana. Nakon prelaska granice kraća pauza za šoping u marketu Tompa. Dolazak u Morahalom. Uživanje i kupanje u kompleksu bazena Banje Eržebet do 19.30 h. Povratak u Sombor u kasnim večernjim satima.

   URANAK 
 Srebrno jezero – 01.-04. maj 

УРАНАК je 4 dana najbolje zabave u Srbiji. Uživaćete u dobrom zvuku na bazenima i party krstarenju Dunavom preko dana, kao i u noćnim žurkama sa poznatim domaćim izvođačima, bendovima i DJ-evima. (jedan od izvođača je i Saša Kovačević).

  Etno selo “Stanišići” – 17. ili 24. maj 

Polazak u 05 h sa dogovorenog mesta. Vožnja do Bijeljine. Obilazak grada i poseta manastiru. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak do etno sela „Stanišići“ – turističko-ugostiteljski kompleks izgrađen u etno stilu - obuhvata konobu, restoran, apartmansko naselje, hotel „Pirg“ ...Obilazak manastira „Svetog Nikole“, zatim Kozje ćuprije koja predstavlja repliku sarajevske i razgledanje prostora oko jezgra gde je smešten amfiteatar sa letnjom pozornicom... Mogućnost organizacije zajedničkog ručka. Slobodno vreme za individualni program. Odlazak do tržnog centra. Povratak u Sombor u kasnim večernjim satima. 

Detaljnije informacije i prijave u kancelariji Sindikata. 
Gratisi za članove koji nisu išli na neki od jednodnevnih izleta.

Нема коментара: