понедељак, 29. септембар 2014.

NOVO U PONUDI

Matični sokovi su ceđeni bez dodatka šećera, vode, konzervansa i bilo kakvih aditiva. Pakovani su u BAG IN BOX ambalažu od 5 litara. BAG IN BOX ambalaža je najadekvatniji način čuvanja ovakve vrste sokova jer omogućuje dug period konzumacije nakon otvaranja, bez potrebe čuvanja u frižideru.


GREEN GARDEN ceđeni PARADAJZ pakovanje od 5 litara. Rok trajanja 1 godina ili 45 dana nakon otvaranja. Sok je pasterizovan, sa dodatkom svežih začina kao i KOMBINOVANE KALIJUMOVE SOLI, tako da su očuvane sve nutritivne vrednosti. Snižava krvni pritisak, reguliše metabolizam, popravlja krvnu sliku te smanjuje rizik od infarkta. Cena 720 dinara.


GREEN GARDEN mutni sok od JABUKE pakovanje od 5 litara. Rok trajanja 1 godina ili 45 dana nakon otvaranja. Sok je pasterizovan BEZ DODATKA VODE, ŠEĆERA I KONZERVANSA. Pogodan za decu starosti 6 meseci pa na više, obolelima od dijabetesa kao i za sve ostale. Može se služiti hladan ili topao sa dodatkom cimeta. Cena 600 dinara. 

Takođe nudimo i GREEN GARDEN PARADAJZ LJUTI. Pikantna varijanta sa dodatkom bibera i čili paprike. Cena 720 dinara. 

Navedeni artikli se isporučuju svake 2 nedelje počevši od 30. septembra 2014. godine u dvorištu firme. Plaćanje na četiri polumesečne rate. 

Informacije i degustacija proizvoda u kancelariji Sindikata!!!

Нема коментара: