понедељак, 13. октобар 2014.

ODRŽANE 3. "IGRE BEZ GRANICA" ZDRAVSTVENIH RADNIKA

U prostoru Prolom Banje proteklog vikenda održane su treće po redu "Igre bez granica u kojima su učestvovali članovi Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije. 


Gosti Prolom Banje bili su zdravstveni radnici iz Zapadnobačkog, Podunavskog, Rasinskog, Raškog i Severnobačkog okruga. Domaćin je ovaj put bio Raški okrug.


Discipline u kojima su organizovana takmičenja su: izduvaj balon, palacanje, kula od karata i skočko. Najuspešniji u ukupnom plasmanu bili su domaćini.

Prvo mesto osvojila je ekipa Raškog okruga, dok su drugo i treće mesto zauzele obe ekipe Rasinskog okruga


Održane su i četiri revijalne discipline: jedenje šampite bez upotrebe ruku, brzo ispijanje krigli piva, leteći ćilim i prvi glas 3. "Igara bez granica".


Par iz Zapadnobačkog okruga Suzana Krivokuća i Davor Stojanović najbolje se snašao u igrici "leteći ćilim".


U jedenju šampite najuspešniji su bili Dragica Stefanović i Bojan Milovanović, oboje iz Rasinskog okruga.

U igri iznenađenja "Izbor prvog glasa igara" žiri je odlučio na najuspešnijom proglasi Milanu Gojsović iz Zapadnobačkog okruga.

U brzom ispijanju krigli piva posle tradicionalno zanimljivog takmičenja pobede su izvojevali Stojica Matarić iz Zapadnobačkog okruga i Nebojša Nikodinović iz Raškog okruga.

I ove treće po redu "Igre bez granica" obeležilo je mnogo lepog druženja i uživancije u prostoru Prolom Banje. Domaćin narednih igara je Severnobački okrug.

Нема коментара: