уторак, 25. новембар 2014.

27. SEDNICA IO


Danas je u sali za sastanke Sindikata održana 27. sednica IO naše sindikalne organizacije. Predsednik Dimović izvestio je članove odbora o aktivnostima Sindikata između dve sednice, sednicama Okružnog odbora, POS i ROS. Članovi IO su obavešteni o svim pregovorima predstavnika našeg Sindikata i Vlade. U zavisnosti od njihovih ishoda najviši organi Sindikata doneće odluku o daljim aktivnostima. Iskazano je ogromno nezadovojstvo novim merama i smanjenjem zarada zaposlenima u zdravstvu. 

Podneti su izveštaji o 19. "Susretima zdravlja" koji su održani u Bugarskoj i 3. "Igrama bez granica" koje su održane u Prolom Banji. Podnet je izveštaj Komisije za sport i rekreativni odmor koja je odredila putnike na Kopaonik od 04-07. decembra. Naša sindikalna organizacija učestvuje na 2. "Zimskoj olimpijadi medicinara" koja se održava na Jahorini od 11-14. decembra. 

Podela Novogodišnjih paketića deci naših članova održaće se uz prigodnu predstavu u Narodnom pozorištu 26. decembra u terminima od 17 i 19 časova. 

Pod tačkom razno članovi IO su diskutovali o pozajmicama članovima SO i rekreativnim odmorima. Dat je predlog izmena Pravilnika o dodeli bespovratnih pomoći članovima naše SO, koji je usvojen jednoglasno. Iznosi novčanih pomoći su sledeći: rođenje deteta (8.000,00 dinara), rođenje trećeg deteta (15.000,00 dinara), odlazak u penziju (8.000,00 dinara), smrtni slučaj (8.000,00 dinara) i teže bolesti (do 8.000,00 dinara).

Više informacija možete dobiti od članova IO ili u kancelariji Sindikata!

Нема коментара: