четвртак, 18. децембар 2014.

DRUGA ZIMSKA OLIMPIJADA MEDICINARA

На Јахорини је од 11 -14. децембра одржана 2. „Зимска олимпијада медицинара“ коју је веома успешно организовала „Puzzle Group.

Гости Јахорине били су здравствени радници из десетак установа наше земље. Дисциплине у којима су организована такмичења биле су: трке гумама, зимски фудбал, лименке и грудве. 

У конкуренцији је било 8 екипа, а најуспешнија у коначном пласману била је Општа болница Сомбор, која је тријумфовала испред Опште болнице Суботица. Треће место поделиле су екипе Домова здравља Свилајнац, Сомбор и Суботица.

Одржане су и две ревијалне дисциплине: „слатка банана“ у којој је пар из екипе ОБ Сомбор, Соња и Милан Батинић, заузео прво место, док је у брзом испијању кригли пива које је одржано у сарајевској пивници, највише успеха имао представник ДЗ Оџаци Далибор Гаковић.  

Спортска такмичења и незаборавно дружење уз бендове, ди-џејеве, кафанско вече и излет у Сарајево били су саставни део овог снежног ски викенда.

Спонзори овогодишње манифестације били су: Djak sport Sombor, N sport, Pergamona Sombor, Sinagoga Sombor, Bonatti, Sport vision, Puzzle Group, Sarajevska pivnica.

 

1 коментар:

Анониман је рекао...

Svaka čast kolege!