уторак, 3. март 2015.

SEDNICA OKRUŽNOG ODBORA

Danas je održana 11. sednica Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Zapadnobačkog okruga na Grudnom odeljenju Opšte bolnice. Na dnevnom redu bile su aktivnosti između dve sednice. 
Milena Nikolić je podnela izveštaj sa poslednje sednice ROS-a. Verifikovan je novi član Okružnog odbora, Loreta Vukadinović iz Doma zdravlja Sombor. 

Predložen je finansijski plan za ovu godinu koji je i izglasan. Protiv usvajanja finansijskog plana bili su Željko Dimović i Suzana Krivokuća, dok su Gordana Resanović i Milan Zejak bili uzdržani. 

Miloš Đelbabin iz Opšte bolnice i Milica Trkulja iz Apoteke su izabrani za Sekciju mladih. Članovi Okružnog odbora iz Opšte bolnice nisu glasali zbog načina odabira kandidata i činjenice da je Miloš Đelbabin predložen od strane Milene Nikolić, a da je zanemaren predlog Izvršnog odbora sindikalne organizacije Opšte bolnice, koji je bio drugačiji.

Predlog SO Opšte bolnice da Okružni odbor učestvuje u delu pokrivanja troškova učesnika ovogodišnjih "Susreta zdravlja", a koji su osvojili medalje prošle godine, nije izglasan. Za njega je pored troje predstavnika iz bolnice glasala i Suzana Krivokuća.

Нема коментара: