понедељак, 21. септембар 2015.

ODRŽANE 4. "IGRE BEZ GRANICA" ZDRAVSTVENIH RADNIKA

Na Paliću su proteklog vikenda održane četvrte po redu "Igre bez granica" u kojima su učestvovali članovi Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Srbije.


Gosti Palića bili su zdravstveni radnici iz Zapadnobačkog, Podunavskog, Rasinskog, Raškog i Severnobačkog okruga. Domaćin je ovaj put bio Severnobački okrug.


Discipline u kojima su organizovana takmičenja su: vodonoše, sklapalica, viseća kugla i skočko. Najuspešniji u ukupnom plasmanu bili su Somborci.

Prvo mesto osvojila je ekipa Zapadnobačkog okruga, ispred Raškog i Rasinskog okruga.


Održane su i četiri revijalne discipline: brzo ispijanje krigli piva, pasuljijada, špricerajka i prvi glas 4. "Igara bez granica".

U brzom ispijanju krigli piva posle tradicionalno zanimljivog takmičenja pobede su izvojevali Gordana Bošković iz Raškog okruga i Miloš Đikandić iz Zapadnobačkog okruga. Najbolji pasulj skuvali su učesnici sa Podunavskog okruga. Špricere su najbrže ispijali Stojica Matarić iz Zapadnobačkog okruga i Milan Stanković iz Podunavskog okruga. "Prvi glas" igara je Milica Kovačević iz Podunavskog okruga.

I ove četvrte po redu "Igre bez granica" obeležilo je mnogo lepog druženja i uživancije na Paliću. Domaćin narednih igara je Rasinski okrug.

Нема коментара: