уторак, 27. децембар 2016.

SLOGA OBELEŽILA DEVET GODINA POSTOJANJA


Београд, 27.12.2016. – Удружени синдикати Србије „Слога“ данас су у кругу колега, пријатеља синдиката и сарадника обележили девет година од свог настанка. 

Скромна свечаност је одржана у просторијама синдиката у Београду, а како се ближи крај 2016. године, ово је уједно била и прилика за мало опуштања, боље упознавање и прикупљање позитивне енергије и снаге за период који следи. 

И ово године заредом, наши пријатељи из београдске Пекаре – посластичарнице Ивановић поклонили су рођенданску торту на којој је бројем девет симболично оцртан број година постојања синдиката. 

Удружени синдикати Србије „Слога“ су званично основани 25.12.2007. године као одговор на успаване и бирократизоване Српске синдикате и важе за најборбенији и најгласнији раднички синдикат у Србији, али и једини јавно декларисани синдикат левице који је као такав примљен у пуноправно чланство Светске федерације синдиката (WФТУ), организације радника која броји више од 100 милиона чланова широм света.

Преузето са сајта УСС Слога.
Погледајте ОВДЕ.

2 коментара:

Анониман је рекао...

Čestitke povodom rodjendana.
Slavko

Анониман је рекао...

Željko želim ti uspeh s novim Sindikatom. Ti si se već dokazao kao sindikalac, samo što mnogim tvojim bivšim saradnicima nije odgovaralo što nisi dupeuvlakač.
Doće sve na svoje, samo budi strpljiv. Ti imaš energiju i snagu.
Dragan