среда, 31. мај 2017.

SINDIKALNI IZLET

Дворци Војводине и Царска бара
17. јун, субота

Програм путовања: 
Полазак у 07:30 сати. Путовање до Кулпина. Обилазак музејског комплекса који обухвата језгро насеља из друге половине 18. и прве половине 19. века. Овај комплекс чине два дворца са помоћним објектима, која су саградили чланови властелинске породице Стратимировић, као и парк, стара зграда школе, српска православна црква и парохијални дом. На имању се данас налази Пољопривредни музеј, основан 1993. године као једина специјализована музејска установа у земљи за изучавање аграрне прошлости (у дворцу је снимана серија „Сва та равница“. 
Наставак путовања до специјалног резервата природе "Царска бара" који лежи између три града: Београда, Новог Сада и Зрењанина, у међуречју Тисе и Бегеја. Вожња бродићем са којег се разгледа резерват уз причу водича. Краће слободно време. 
Одлазак до Ечке и посета дворцу „Каштел“ који је саградила породица Лазар у енглеском стилу у периоду од 1816. до 1820. године. Могућ ручак. 
Наставак путовања до дворца „Фантаст“ који се налази око 15 км од Бечеја. Сазидао га је Богдан Дунђерски, у више фаза, а завршен је 1925. године. Обилазак дворца и ергеле која се налази у саставу имања. Краће слободно време. 
Повратак у Сомбор у вечерњим сатима.

ЦЕНА АРАНЖМАНА: 2.300,00 динара (плаћање на 4 полумесечне рате)

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА ЈЕ УРАЧУНАТО: 
- превоз аутобусом (аудио и видео опрема, клима) на наведеној релацији, 
- улазнице: Музејски комплекс у Кулпину, Царска бара-брод, дворац „Каштел“, дворац „Фантаст“, 
- трошкови организације, пратилац групе. 

У ЦЕНУ АРАНЖМАНА НИЈЕ УРАЧУНАТО: 
- ручак у ресторану дворца „Каштел“у Ечкој: 850,00 динара (класична услуга), 
- индивидуални трошкови, 
- остало ненаведено.

Пријаве у канцеларији Синдиката до 10. јуна !

Нема коментара: