уторак, 27. фебруар 2018.

LETO 2018 - EVIA, PEFKI

Evia (Eubeja) je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije, tačnije ispod Volosa, na nekih 80 km od Atine. Dužina ostrva je 180 km, širina od 7-50 km. Najpopularnija mesta među turistima su Pefki, Limni, Edipsos. Ostrvo Evia je prelepo mesto za odmor, sa dugačkim plažama, borovim šumama, mirnim noćima i pogledom na mondenski Skiatos. Čitavo ostrvo je prekriveno šumama i maslinjacima.


Vila Akrotiri se nalazi na samom šetalištu i samo je put deli od plaže. Vila poseduje dvokrevetne studije opremljene sa TWC i čajnom kuhinjom. Sve sobe su klimatizovane. 
Napomena: u vili nije dozvoljeno prženje hrane u sobama, nema tiganja, dozvoljeno je samo kuvanje, sve sobe imaju mreže za komarce, nema dvorište.
Wi Fi je na raspolaganju gostima besplatno.

Vila Atina se nalazi u prvoj paralelnoj ulici sa šetalištem u Pefkiju. Na svega 150m od plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Većina studija je kompletno renovirana. Svi studiji raspolažu sa TWC/AC i osnovno opremljenom kuhinjom. Wi Fi je dostupan gostima na korišćenje. 


Vila Tasos na mirnoj lokaciji u bujnom zelenilu, u maloj ulici na 200 metara od plaže. Svi studiji su lepo opremljeni sa izdvojenim kuhinjama bez vrata, sa prirodnom ventilacijom, kompletno opremljene, sa velikim kombinovanim frižiderom i štednjacima sa rernom, kupatilima sa tušem i bojlerom, mrežema protiv komaraca, tendama na terasama, Wi-Fi internetom i TV uređajima. 

Vila Konstantinos se nalazi u mirnom delu Pefkija, nedaleko od centra i na oko 220m od obale. U svom sastavu ima restoran i sopstveni parking. Vila ima dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem. Pomoćni ležaj je drvene konstrukcije potpuno istih dimenzija kao i standardni ležaj. Smeštajna jedinice poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaje. Vila poseduje Wi-Fi internet konekciju. Susedna vila ima bazen koji je na usluzi i gostima vile Konstantinos.



Polazak autobusa iz Sombora.
Plaćanje putem administrativne zabrane do decembra.
Za 10 članova sindikalne organizacije, koji do sada nisu koristili neki od rekreativnih odmora, aranžman se umanjuje za 20 E.

Нема коментара: