среда, 16. мај 2018.

BANJE SRBIJE

Za članove naše sindikalne organizacije sklopili smo saradnju sa dva objekta u Sokobanji i jednim hotelom u Vrnjačkoj Banji, gde možete boraviti tokom cele godine, uz mogućnost realizacije vaučera i plaćanja putem administrativne zabrane na više mesečnih rata.

PANSION PALMA - SOKOBANJA


Pansion Palma se nalazi u centru Sokobanje, na svega 2 minuta hoda od šetališta, i raspolaže sa 30 ležajeva. U objektu se nalazi restoran i turistička agencija, na raspolaganju su 30 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama I kategorije gde je svaka soba opremljena klima uređajem, parnim grejanjem, kablovskom TV i ima sopstveno kupatilo i kuhinju. 
Parking prostor se nalazi preko puta. Preko puta pansiona se takođe nalaze sportski tereni za rekreaciju (košarku, fudbal, tenis). Pogledajte OVDE.

VILA KASKADE - SOKOBANJA


Vila Kaskade zajedno sa restoranom Kaskade je završena u aprilu 2013. godine i to je najnovija ponuda pansionskog smeštaja sa ekskluzivnim apartmanima u Sokobanji. Vila se nalazi na 200 metara od centra, na putu za najposećenija banjska izletišta Lepterija, Sokograd i Ozren. Pansion poseduje lift i sopstveni parking prostor. Apartmani u vili Kaskade su različitih kvadratura, boja, stilova i raspolažu priručnom kuhinjom sa frižiderom, kupatilom, spavaćom sobom, dnevnim boravkom i terasom sa predivnim pogledom na sokobanjsku kotlinu. 
Svi apartmani su klimatizovani i raspolažu sa Wireless internetom, grejanjem i KATV. Restoran Kaskade raspolaže sa 70 mesta i takođe prelepom baštom sa fontanom i vodopadima. Pogledajte OVDE.

HOTEL DANICA - VRNJAČKA BANJA


U idealno mirnom kraju Vrnjačke Banje, neposredno iznad Lipovačke reke, uz ivicu hrastove šume lociran je hotel Danica. Izdvojen od gužve i buke hotel Danica pruža uživanje u prirodnim lepotama i garantuje pravi banjski odmor. Udaljenost od 300 metara od Belog izvora i 850 metara od strogog centra Banje omogućava brz dolazak do svih izvora i bazena. Romantični ambijent i prostrano zelenilo u okruženju idealni su za opuštanje i relaksaciju. 
Za odmor i uživanje u neposrednoj blizini hotela Danica nalazi se veći broj zatvorenih i otvorenih bazena kao i bogata ponuda wellness i spa sadržaja. Za naše goste organizujemo ili dajemo potrebne informacije za obilazak značajnih manastira, crkava, tvrđave i drugih kulturno-istorijskih spomenika, planine Goč i planinskih izletišta, kao i aktivnosti aktivnog odmora (planinarenje, ribolov, skijanje i drugo). U kooperaciji sa našim partnerima po povoljnijim cenama su dostupni teniski tereni i balon sala za razne sportove.
Pogledajte OVDE.

Нема коментара: