уторак, 2. октобар 2018.

SNOW SHOW MEDICINARA

Otvaranje ski sezone na Jahorini 
4 DANA (3 noćenja), TERMIN: 13-16. decembar 2018. 

THE SNOW SHOW je događaj zbog kog ostajete bez daha... , veliki broj mladih ljudi željnih zabave na jednom mestu. Na visini od 1915m okruženi mnogobrojnim klubovima održavaće se apresski žurke, uz DJ-eve, tamburu, sankanje - skijanje - bordovanje, trke gumama, igre bez granica, ispijanje pazlovače… Budi i ti deo celodnevnog programa koji ti neće priuštiti san, zato počni sa pripremama jer uskoro počinje SNOW SHOW. 

Program putovanja: 
13.12.2018. (prvi dan) – Okupljanje u jutarnjim časovima na parkingu kod Buvljaka za polazak iz Beograda (za polazak iz Novog Sada na parkingu ispred ž.stanice, za polazak iz Niša sa parking kod Doma rukometa).Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u apartmane/hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice u Puzzle kafe- u uz dobro poznatu Puzzle-ovaču i kuvano vino. Potom nas očekuje kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor. 

14.12.2018. (drugi dan) – Skijaški dan. Za one koji ne skijaju biće organizovane trke na gumama i igre bez granica na snegu. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na open air party-ju sa Puzzle resident DJ-om. Večernje i jutarnje sate provodimo u klubu Snežna Kraljica uz BEND. 

15.12.2018. (treći dan) – Pored skijanja, treći dan je rezervisan za paintball kao i višečasovni obilazak Sarajeva. Spremanje za DJ žurku i noćno sankanje kao i nagrađivanje najpozitivnije ekipe, što ujedno predstavlja i zatvaranje SNOW SHOW. 

16.12.2018. (četvti dan) – Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Projekcija najzanimljivijih fotografija i snimaka koje će zabeležiti Puzzle FOTO TIM tokom trajanja festivala. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš/Sombor/Suboticu u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad u ponoć, Niš/Sombor/Subotica posle ponoći.




CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
1. 3 noćenja sa uslugom iz tabele (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion) 
2. Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv I dvd oprema), * polazak iz određenog grada će biti realizovan ukoliko bude minimum 15 prijavljenih putnika 
3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini 
4. Boravišnu taksu 
5. Izlet u Sarajevo 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 850,00 RSD (Osigurana suma 5000 evra, Uniqa osiguranje) 

NAČIN PLAĆANJA: 
1. Gotovinsko plaćanje: depozit 2000RSD prilikom rezervacije, II rata 30€ (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana. 
2. Čekovi građana: mogućnost plaćanja u 5 rata do 01. marta 2019. godine. 
3. Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke 
4. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja. 
5. Administrativna zabrana: mogućnost plaćanja do 01. marta 2019. godine 

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Apartmani "Jahorinski Konaci" 
Apartmani "Jahorinski konaci" su smešteni u samom centru Poljica, okruženi brojnim etno restoranima, kafićima, ski-rentalima i marketom. Nalaze se na samoj stazi Poljice na 1400m nadmorske visine, jednim delom sa pogledom na ski staze. Lokacija apartmana je idealna jer omogućava prilaz apartmanima vozilom i takođe je moguć režim ski in/out.U objektu se nalazi kafić sa fast food hranom kao sto su pizza, sendviči, uštipci sa kajmakom i slično, ski rental koji ujedno služi i kao skijašnica svim gostim objekta. Iznad objekta, a u neposrednoj blizini od glavnog ulaza, nalazi se očišćeni parking. Objekat poseduje sedam apartmana i pet studija, moderno opremljenih, prilagođeni su planinskom stilu, odišu toplinom i ugodni su za boravak u zimskim danima. Objekat je opremljen centralnim grejanjem, tv-om, total tv-om, WiFi internet signalom. Svaki od navedenih apartmana predviđen je za smeštaj do maksimalno 5 osoba. Apartmani se sastoje od kupatila sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinje sa posuđem, spavaće sobe i dnevnog boravka (mogucnost spavanja). Spavaća soba je dvokrevetna sa francuskim ležajem, a dnevni boravak se može koristiti za spavanje tri osobe na pomoćnim ležajima (konforne sofe i kauči na zavlačenje). Klubski sto u dnevnom boravku ujedno može služiti i kao trpezarijski sto. Apartmani su veličine 40 m2. Studija su predviđena za smeštaj do maksimalno četiri osobe. U svakom studiju nalazi se kupatilo sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinja, francuski lezaj sa dvije fotelje na razvlacenje koje sluze kao pomocni lezaji, a standardnih su dimenzija kreveta. Stolovi koji su postavljeni u dnevnom boravku izvrsno služe i kao zamena za trpezariju. Svaki studio je veličine 27 m2.
Pogledajte OVDE

Hotel “Snežna Kraljica”
Hotel Snežna Kraljica se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, neposredno iznad početka žičara na Ogorelici (dvoseda-Ogorelica2 i novog šestoseda-Ogorelica1), na nadmorskoj visini od 1600m. Hotel Snežna Kraljica raspolaže sa 18 dvokrevetnih (20m2), trokrevetnih (25m2) i četvorokrevetnih (30m2) soba. Sve sobe su opremljene sa televizorom, telefonom, mini barom, prostranim krevetima sa kvalitetnom posteljinom i jogi dušecima. Moderno uređena kupatila sa tuš kabinama koja su opremljena hidromasažerom. U sklopu hotela Snežna Kraljica se nalazi klub i restoran, napravljen po uzoru na zapadne evropske centre, koji u zadnje vreme veoma popularan na Jahorini. U klub dolaze ne samo gosti hotela, već mnoštvo posetilaca koji se nalaze na Jahorini. Hotel takođe poseduje ski rental, ski šop i školu skijanja. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu, kao i vlastiti parking prostor ispred hotela.
Pogledajte OVDE.      

Hotel "Kristal" 
Hotel se nalazi na platou Poljica. Odmah uz hotel nalazi se i Baby Ski lift, moderni šestosjed i tanjir Poljice. Hotel Kristal raspolaze sa 68 komfornih ležaja, smeštenih u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa kupatilom, mini barom, direktnom telefonskom linijom, pristupom internetu i SAT-TV programu. Restoran za goste hotela raspolaze sa 60-70 mesta. U sklopu hotela se nalazi restoran Jahorinska kuća sa ognjištem i Kaffee bar sa 60 mesta. Osim toga u sklopu hotela su i sledeći sadržaji: Sala za sastanke, promocije i prezentacije, sauna, ski servis, ski rental, ski shop, rental ski sanki.... Parking sa video nadzorom je odmah ispred hotela. 
Pogledajte OVDE.

Hotel "Rajska Dollina" 3* (studentsko odmaralište) 
Arhitektura objekta prilagođena je okolnom ambijentu, što ga čini posebno interesantnim i privlačnim. U sastavu hotele se nalaze: diskoteka, šah-sala, TV sala, sala za sastanke, teretana i sportski tereni. U neposrednoj blizini hotela je polazna stanica jedne od osam žičara jednoseda i dvoseda. Sve sobe imaju TV, centralno grejanje, telefon. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera-meni posluženje).
Pogledajte OVDE.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskladjen sa YUTA standardom.

INFO & REZ: 069 554 0370

Нема коментара: