уторак, 23. јул 2019.

УСКОРО ПОЧИЊЕ СА РАДОМ САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА РАДНО-ПРАВНЕ ОДНОСЕ


Удржени синдикати Србије „СЛОГА“ ускоро почињу са реализацијом националног пројекта под називом „САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА РАДНО-ПРАВНЕ ОДНОСЕ“. 

„САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА РАДНО-ПРАВНЕ ОДНОСЕ“ поред чланова Удржених синдиката Србије „СЛОГА“, моћи ће да користе сви запослени у Србији без обзира да ли су чланови синдиката или не, на тај начин што ће позивом бесплатног броја (0800…..) моћи да изнесу свој проблем. 

Удружени синдикати Србије „СЛОГА” подстакнути резултатима истраживања о радничким правима у Србији, где се преко 85% испитаника изјаснило да се права запослених у Србији не поштују, решили су да покрену један овакав пројекат и помогну свима којима је та помоћ потребна. Запослени у Србији ће коначно имати, могућност да потпуно бесплатно, чак и без трошкова позива, добију правне савете. Правни тим Удружених синдиката Србије „СЛОГА"  до сада је помогао члановима синдиката у остваривању својих права, а реализацијом овог пројекта ту помоћ моћи ће да добију сви запослени у Србији. 

Овај пројекат је нетипичан по томе што није временски ограничен, а о датуму почетка реализације запослени ће бити обавештени на сајту Удружених синдиката Србије „СЛОГА“.

Нема коментара: