уторак, 20. октобар 2020.

ZAVRŠENE RADNIČKE SPORTSKE IGRE "SLOGE"

Jedanaeste radničke sportske igre Udruženih sindikata Srbije “Sloga”, održane su protekle nedelje u Vrnjačkoj Banji. 

U ekipnom takmičenju sportske igre su završene pobedom sindikata "Sloga HK Krušik" iz Valjeva, drugo mesto pripalo je Domu zdravlja Šabac, dok su treće mesto podelile ekipe JKP Šabac i Aerodrom "Nikola Tesla Beograd". 

"Ove godine smo morali, zbog Covida 19, dosta toga da improvizujemo sa manjim brojem učesnika, kako bi mogli da se družimo i održimo tradiciju" – rekao je Željko Veselinović, predsednik USS Sloga. 

Na radničkim nadmetanjima ove godine učestvovale su muške i ženske ekipe, članovi sindikata "Sloga" iz cele Srbije. Oni su se takmičili u više sportskih disciplina, od odbojke, malog fudbala, košarke, šaha, pikada, nadvlačenja konopca i drugih diciplina. 

Veselinović je, između ostalog, na završnoj večeri i zatvaranju igara izrazio nadu da će sledeće godine učesnika biti u većem broju i da neće biti Korone i ograničenja za sportska nadmetanja i druženje. 

Udruženi sindikati Srbije "Sloga" se zahvaljuju menadžmentu Hotela Solaris u Vrnjačkoj Banji na organizaciji smeštaja naših takmičara, koji su tokom našeg boravka maksimalno ispoštovali sve zdravstvene mere u vezi situacije sa pandemijom korone koja se, nažalost, svakim danom sve više pogoršava i preti uvođenjem sve većih zabrana. 

Нема коментара: