недеља, 4. октобар 2020.

ZIMOVANJE KOPAONIK 2020/2021




HOTEL "SREBRNAC" se nalazi na putu od Brzeća ka turističkom centru Kopaonik i ujedno je prvi objekat u okviru ski centra. 
Skijaši sigurno smatraju ovaj hotel najbolje pozicioniranim na celom Kopaoniku. Ispred objekta se nalaze moderni brzi četvorosed kao i i žičara – tanjir, koji vode prema vrhu Gobelja i dalje preko Jarma u sistem ostalih žičara ski centra Kopaonik. Ove dve žičare pokrivaju 9 staza u ukupnoj dužini oko 12 km i sve su pokrivene veštačkim osnežavanjem. Dve staze su nosioci FIS licence (takmičarske) i na njima se održavaju takmičenja i pripreme ski klubova i reprezentacija. 
Hotel je namenjen skijašima zbog blizine staza, ali i porodicama koje će sa decom uživati u mirnoj zimskoj atmosferi. Od centra, hotel je udaljen 3km. 

Sadržaj hotela: Restoran sa kaminom, etno ćevabdžinica sa posebno uređenim kaminom i roštiljem na ćumur, TV sala, teretana, sauna, diskoteka za noćni provod, ski&rental servis, sportski tereni, parking. Pogledajte OVDE.

Članovi naše sindikalne organizacije mogu boraviti u hotelu "Srebrnac" na bazi 6 polupansiona (doručak i večera-švedski sto) uz korišćenje vaučera i doplatu od: 11600 rsd za 1/2 sobu, 9800 rsd za 1/3 sobu i 8000 rsd za 1/4 sobu. U cenu nisu uračunati boravišna taksa i osiguranje koje iznose 110 rsd dnevno po osobi. Plaćanje na 6 mesečnih rata.

INFO & REZ: +381 69 554 0370

Нема коментара: