недеља, 9. мај 2021.

PETI ROĐENDAN SINDIKATA




Poštovane koleginice i kolege, kao prvo želimo da vam se zahvalimo što smo zajedničkim snagama u proteklih pet godina uspeli da stvorimo jednu od najaktivnijih sindikalnih organizacija u oblasti zdravstva i socijalne zaštite. Kao što znate krenuli smo od nule i upornim radom došli do toga da „Sloga“ bude prepoznatljiva u onom segmentu zbog čega sindikati i postoje. 

Velikim zalaganjem i preduzetim aktivnostima ulivamo sve više poverenja u delovanje Sindikata. Primarni zadatak „Sloge“ je pružanje radno-pravne zaštite i obezbeđivanje svih pripadajućih prava iz Posebnog kolektivnog ugovora, Zakona o radu i Zakona o zdravstvenoj zaštiti. 

Informisanost članova prepoznali smo kao primarno sredstvo delovanja i dobrog rada, jer članstvo mora biti upoznato sa svim pogodnostima koje je Sindikat izborio. Primenili smo moderne trendove komunikacije, tako da smo duže vreme vidljivi preko bloga i društvenih mreža. Naše aktivnosti redovno su pratile Somborske novine, kao i lokalni portali (so.info, sombor.info i sombornjuz). 

Vodila se racionalna politika utroška sredstava, te su se u okviru raspoloživih sredstava stvarali uslovi za realizaciju planom predviđenih aktivnosti.

Нема коментара: