О нама

Udruženi Sindikati Srbije "SLOGA" je najmlađi od postojećih sindikata u Republici Srbiji koji imaju mesto i ulogu u političkom sistemu, određeni uticaj na politička kretanja i u radničkoj sredini, odgovarajući značaj u ukupnom sindikalnom organizovanju i sa međunarodnom dimenzijom. 

Nastao je zvanično početkom 2008. godine kao skup različitih pojedinaca i struktura iz radničkih, sindikalnih i sredina zaposlenih koji su iz razno raznih razloga bili nezadovoljni statusom u matičnim organizacijama ili ukupnim političkim stanjem i dometima aktuelnog sindikalnog organizovanja i delovanja. 

Iako mlad USS "SLOGA" je u proteklom periodu ostvario veoma zapažene rezultate i obezbedio važno mesto i ulogu na sindikalnoj sceni Srbije. Period posle nastanka karakteriše izuzetna dinamika u delovanju, ubrzano širenje, aktivno delovanje i na unutrašnjem i spoljnom planu. 

Od 09. maja 2016. godine Sindikat "SLOGA" počeo je sa radom i u Opštoj bolnici Sombor, a od 18. novembra 2021. godine je reprezentativan. Postanite deo našeg tima. Samo UDRUŽENI možemo sve!

Нема коментара: