четвртак, 28. јул 2011.

SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA

Danas je u sali za sastanke Grudnog odeljenja održana 12. sednica Izvršnog odbora Sindikalne organizacije Opšte bolnice “Dr Radivoj Simonović” Sombor. Sednici je prisustvovalo 15 članova IO. Na dnevnom redu su bile aktivnosti u Sindikatu između dve sednice, "Susreti zdravlja" na Krfu i tekuća pitanja.
Predsednik Dimović je informisao članove IO o aktivnostima Sindikata između dve sednice. Obaveštava članove IO da je 27. jula održan sastanak sa poslodavcem na kome su razmatrane primedbe osnivača na predlog Kolektivnog ugovora. Članovi IO su jednoglasno dali saglasnost predsedniku da u ime naše SO potpiše novi KU.
Bilo je reči i o proteklim "Susretima zdravlja", povodom čega je Ž. Dimović već izneo svoj stav, kako na blogu, tako i u Biltenu.
Za ljubitelje putovanja određene su nove destinacije rekreativnih odmora.
Dat je predlog da se "Ozarju" urgentno uputi dopis zbog neredovne isplate obaveza prema našim članovima.
Milan Zejak je predložen da učestvuje na inicijativnom kampu mladih aktivista Sindikata, koji će biti održan u septembru.
Jedan član IO i jedan član Komisije za pozajmice su zbog neaktivnosti razrešeni dužnosti jednoglasnom odlukom IO.
Pod tačkom tekuća pitanja predsednik SO izveštava članove IO o isporuci ogreva, distribuciji Biltena broj 5, odlasku rekreativaca u "Drinsku oazu".

Нема коментара: