уторак, 6. септембар 2011.

RAJ U "DRINSKOJ OAZI"

O lepoti reke Drine ispisano je mnogo redova u književnosti, pesmama i turističkim katalozima, ali za potpun doživljaj njenih čari neophodno je doći na njene obale i uživati. Zahvaljujući dobrom geografskom položaju, očuvanoj prirodnoj sredini i tradicionalnom gostoprimstvu stanovništva, seoski turizam u Podrinju i malozvorničkoj opštini razvija se iz godine u godinu.


Proteklog vikenda, kao što je i najavljeno, grupa rekreativaca članova našeg Sindikata boravila je na odmoru u mestu Velika Reka. Ako krenete poznatim magistralnim putem Šabac – Loznica - Mali Zvornik - Bajina Bašta, na 17 - tom kilometru od Malog Zvornika ka Ljuboviji, tik uz magistralu u selu Velika Reka, naićićete na "Drinsku oazu". Divno mesto namenjeno ljubiteljima odmora i ribolova, 3km od živog toka reke Drine sa prosečnom dubinom vode od 8m, koji mogu uživati na najlepšoj obali Drinskog Zvorničkog jezera.


Objekat ima četiri kombinovane sobe i može da primi 12 osoba, dve-tri porodice. Kompleks se nalazi na površini od 20ari, podzidana je obala u širini placa, izgrađeno pristanište za sportski čamac koji se koristi za ribolov ili vožnju Drinom.
Smeštaj je udoban u apartmanu i spavaćim sobama sa francuskim ležajevima i pogledom na jezero. Uz smeštaj, gostima je na raspolaganju opremljena kuhinja sa trpezarijom i posuđem, dnevni boravak sa televizorom, velika natkrivena terasa, otvoreni bazen, đakuzi, spoljni tuš, ležaljke, suncobran, ljuljaška, kao i pečenjara sa svim sadržajima i opremom.

Нема коментара: