уторак, 22. новембар 2011.

U IŠČEKIVANJU JUBILARNIH NAGRADA

Danas je u sali za sastanke na Grudnom odeljenju, sa početkom u 12 časova, održana 14. sednica IO naše Sindikalne organizacije, uz prisustvo 20 članova odbora, što je za svaku pohvalu.
Pored informacija o protestnim aktivnostima, predsednik je obavestio članove IO o aktivnostima između dve sednice i održanim sastancima POS i ROS.
Predsednik izveštava članove IO da su veoma uspešno realizovani 3. "Dani medicinara" u Pragu, u organizaciji naše SO i TA "Ivontravel". Analiziran je Protest od 25. oktobra i sastanak Komisije za izradu Kolektivnog ugovora kod poslodavca, održan 11. novembra.
Članovima IO je predočen predlog isplate jubilarnih nagrada za 2009. i 2010. godinu, ukoliko se obezbede sredstva, kao i predlog isplate zaostalih jubilarnih nagrada za period 2004-2008 god.
Gordana Resanović novi je potpredsednik SO, a Milan Zejak novi član Okružnog odbora, jednoglasnom odlukom članova IO.
Novi član IO iz kuhinje je Rajka Bastaja, a dosadašnji član IO Vladimir Kuzmanov se zahvalio na ukazanom dosadašnjem poverenju i predložio da umesto njega novi član Odbora bude Vukica Vuksan.
Pod tačkom razno potvrđeno je učešće članova SO na rekreativnom odmoru na Kopaoniku od 25.-27. novembra, razmatran je nastavak saradnje sa Vojvodinašumama, određena vrednost Novogodišnjih paketića i donešena odluka o štampanju reklamnog materijala.

Нема коментара: