понедељак, 5. децембар 2011.

Hvala Vam na poverenju!!!

Poštovani posetioci bloga, dragi prijatelji i članovi Sindikata hvala Vam na poverenju koje nam svakodnevno ukazujete. Za skoro godinu i po dana, tačnije od 10. juna prošle godine, ostvareno je 50 hiljada poseta ovom blogu. Ovo je posećenost za koju je pojedinim organizacijama koje imaju i po nekoliko desetina hiljada članova trebalo nekoliko godina. Ovaj podatak svakako bodri, ali i obavezuje. Trudićemo se da i ubuduće opravdavamo Vaše poverenje aktuelnošću i količinom informacija. Uskoro Vas očekuje još moderniji i dinamičniji blog sa novim pokretačkim idejama. Zahvaljujemo se svima onima koji pomažu da dođemo do upotrebljivih informacija i onima čije vesti reemitujemo.

3 коментара:

Анониман је рекао...

Bravo, samo tako nastavite!!!

Vojislav Živković је рекао...

Iskrene čestitke druže. Brojna preduzeća bi bila presrećna kada bi njihovi sajtovi imali takvu posetu. Uverenen sam da ćeš nastaviti i još unaprediti dosadašnji rad. Srdačan pozdrav

Žeca је рекао...

Hvala ti prijatelju moj. Kad ovakve pohvale dođu od takvog sindikalnog znalca, onda to dobija posebnu težinu. Nastavljamo zajedničkim snagama ka istom cilju.