петак, 2. март 2012.

REKREATIVNI ODMORI - SEZONA 2012.

Sindikalna organizacija Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović" obezbedila je svojim članovima za ovu sezonu veoma bogatu ponudu destinacija za letovanje.
Dugogodišnji partner našeg Sindikata, turistička agencija "Ivontravel" iz Novog Sada uspešno se bavi organizovanjem: festivala folklora i densa, druženja medicinara i prosvetara, letovanja, zimovanja i rekreativnih odmora za članove kolektiva.
U svojoj ponudi nudi veliki broj programa svih Evropskih metropola, izuzetno edukativnog karaktera, prvenstveno namenjenih omladini i medicinarima.
Luksuzni autobusi, licencirani vodiči i visoko stručni tim agencije učiniće Vaše putovanje bezbednim, udobnim i zanimljivim.
Za leto ove godine turistička agencija "Ivontravel" nudi Grčku i Crnu Goru.
Destinacije u Grčkoj su:
Olimpijska regija (Paralia, Olympic beach i Leptokaria)
Halkidiki (Neos Marmaras, Pefkohori, Polihrono i Hanioti)
Ostrva (Tasos, Skiatos i Krf).
Destinacije u Crnoj Gori su:
Rafailovići
Bečići.

Od turističke organizacije "EURO-LINE PEKEZ" iz Sombora sa kojom smo od nedavno počeli saradnju takođe smo dobili ponude destinacija u Grčkoj (Paralia, Olympic beach, Leptokaria, Polihrono, Pefkohori, Nea Kalikratia, Tasos i Krf).

Što se tiče planinskog turizma u ponudi je i dalje privatni smeštaj na Zlatiboru, Kopaoniku i Tari, a od banja u ponudi je Vrnjačka.

Napomena: trenutno je u toku prikupljanje još ponuda i formiranje cenovnika za ovu sezonu. Sve dodatne informacije možete dobiti u prostorijama sindikalne organizacije svakog radnog dana u vremenu od 12.00-14.00 časova.

1 коментар:

Jelena је рекао...

Svaka čast!