среда, 22. август 2012.

SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA

Danas je u sali za sastanke Grudnog odeljenja održana 18. sednica Izvršnog odbora naše sindikalne organizacije. Predsednik je izvestio članove IO o aktivnostima Sindikata između dve sednice.
U proteklom periodu počela je isplata putnih troškova radnicima za prigradski saobraćaj i uspešno je realizovan rekreativni odmor u "Drinskoj oazi".
Problem su i dalje tužbe za jubilarne nagrade onih radnika koji su pravo na iste ostvarili po prethodnom Kolektivnom ugovoru, a kojih je sve više. Takođe je iskazano nezadovoljstvo činjenicom da se ponovo neredovno uplaćuju premije za osiguranje radnika OB od strane poslodavca.

Članovi IO su doneli odluku da se uplati kotizacija za učešće na 1. "Igrama bez granica" sportistima iz naše SO koji će predstavljati Zapadno-bački okrug (3 člana), kao i članovima okružnog odbora iz naše SO koji su deo Organizacionog odbora (2 člana).
Takođe je odlučeno da se uplati kotizacija za 50 članova naše SO koji će prisustvovati svečanoj večeri i ceremoniji zatvaranja igara (prijave isključivo u kancelariji Sindikata).

Na jednodnevni izlet
"Dvorci Vojvodine" naša SO odlukom IO šalje deset svojih članova.

Od 21. do 28. septembra na Zlatiboru boraviće
8 članova naše sindikalne organizacije, u sklopu preventivno-rekreativnog odmora.
Za sve navedeno prijave isključivo u kancelariji Sindikata!!!

Нема коментара: