недеља, 23. септембар 2012.

ОДРЖАНЕ ПРВЕ „ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА“ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА


У Апатину у простору Бање “Јунаковић” протеклог викенда одржане су прве по реду “Игре без граница” у којима су учествовали чланови Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Србије. Гости Бање “Јунаковић” били су здравствени радници из Рашког , Расинског, Поморавског, Подунавског и Западно-бачког округа. Дисциплине у којима су организована такмичења су: трка у врећама, висећа кугла, мимоилажење на греди и скочко.
У конкуренцији је било 11 екипа, а најуспешнији у укупном пласману били су домаћини. Прво место освојила је екипа Западно-бачког округа 2, друго место Западно-бачки округ 1, док је треће место заузела прва екипа Поморавског округа. Одржане су и три ревијалне дисциплине: квиз такмичење, брзо испијање кригли пива и пењање уз стожину. Уз све то много доброг дружења, крстарења Дунавом и наравно обилазак Апатина и околине. Игре је свечано отворио др Живорад Смиљанић, председник општине Апатин, уз присуство гостију из руководства Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Србије.

2 коментара:

Zeljko Bjelivuk је рекао...

Moram da te pohvalim,impresioniran sam kako si sve organizovao sve te dane,sve cakum ,pakum, vakuum trebalo je to izdrzati i odrzati,bravo

natasa је рекао...

Sve pohvale organizatorima prvih igara.