понедељак, 1. октобар 2012.

SNOW SHOW - JAHORINA (13 - 16 decembar)

Puzzle Group vam predstavalja najveći i najraznovrsniji događaj na samo 315 km od Beograda.
Party ski vikend. 
OVE ZIME BUDI DEO ISTORIJE... 
Posle kratkog boravka u putu, na planini Jahorina za samo otvaranje sezone od 13. decembra 2012. i naredna 4 dana nastaće THE SNOW SHOW.
The Snow Show je dogadjaj zbog kog ostajete bez daha...
Na visini od 1915 m okruženi mnogobrojnim klubovima održavaće se žurke po ceo dan, uz DJ-eve, tamburu, sankanje - skijanje - bordovanje, trke gumama, ispijanje, veliki broj mladih ljudi željnih zabave.
1. dan - Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u apartmane/hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice u Puzzle kafe-u uz dobro poznatu Puzzle-ovaču i kuvano vino. Potom nas očekuje kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor.
2. dan - Skijaški dan. Za one koji ne skijaju biće organizovane trke na gumama i igre bez granica na snegu. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na open air party-ju sa Puzzle resident DJ-om. Večernje i jutarnje sate provodimo u klubu Lavina uz BEND.
3. dan - Pored skijanja, treći dan je rezervisan za paintball kao i višečasovni obilazak Sarajeva. Spremanje za house žurku i noćno sankanje kao i nagrađivanje najpozitivnije ekipe, što ujedno predstavlja i zatvaranje SNOW SHOW festivala.
4. dan - Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Projekcija najzanimljivijih fotografija i snimaka koje će zabeležiti Puzzle FOTO TIM tokom trajanja festivala. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad u ponoć, Niš posle ponoći.

Cena aranžmana: 99 eura!!!
Obuhvata: smeštaj na bazi 3 polupansiona u 1/3 i 1/4 sobama (hotel "Snežna kraljica"), autobuski prevoz iz Beograda/Novog Sada/Sombora usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini, boravišnu taksu i izlet u Sarajevo.
Cena u 1/2 sobama je 109 eura, a cena bez večere se umanjuje za 18 eura!!!
Sve informacije u kancelariji Sindikata ili na telefone: 025 422 637 i 069 554 0370.

3 коментара:

Darko је рекао...

Mozemo se prikljuciti i mi iz Novog Sada. Kod nas nema ovakvih ponuda.

Sindikat је рекао...

Naravno Darko.
Samo se javite na navedene brojeve i sve ćemo rešiti.
Pozz

Milica је рекао...

Javljam se sutra