уторак, 4. децембар 2012.

Banja Eržebet - MORAHALOM + shoping u SEGEDINU - 26. januar 2013.!!!

Morahalom-mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika.
Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilistem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Segedin-najsunčaniji grad Mađarske, nalazi se svega 18 km od banje Morahalom. Sa svojim novootvorenim tržnim centrom ARKAD (H&M,C&A,ZARA, TOM TAILOR,LEVIS,MARKS&SPENCER...) predstavlja veoma privlačnu destinaciju za one koji žele dobar shoping, po veoma povoljnim cenama. 

CENA ARANŽMANA:
- 950,00 dinara za prijave do 31.12.2012.godine
- 1.150,00 dinara za prijave posle 31.12.2012.godine

Polazak iz Sombora u 08:00 časova –stajalište kod Gradskog muzeja. Vožnja do Subotice i nastavak putovanja ka Segedinu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak u Segedin – tržni centar ARKAD oko 11:00 časova. Slobodno vreme za shoping i ostale aktivnosti do 18 h. Za stranke koje žele samo banju Morahalom polazak ka istoj i dolazak u banju Eržebet. Boravak u banjskom kompleksu. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, jakuzzi bazenima, korišćenje saune, sobe za odmor... Boravak u banji do 19:00 casova. Dolazak u Sombor u kasnim večernjim časovima na mesto polaska.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
* Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na relaciji Sombor-Subotica-Segedin-Morahalom-Subotica-Sombor;
• Usluge pratioca grupe i organizacija putovanja;
 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
* Obavezno putno zdravstveno osiguranje (moguće plaćanje u agenciji-do 65 god.- 140.00 din., preko 65 god-270 din.)
* Doplata za celodnevno korišćenje termalnih bazena i korišćenje saune 5 eura pratiocu u autobusu.
* Individualne troškove i druge nepomenute usluge.
U sklopu kompleksa nalazi se čarda gde je moguć ručak.

Da obradujemo i mi naše članove Sindikata pred Novu godinu!!!
Prvih 20 članova koji se prijave do 31. decembra imaju GRATIS ARANŽMAN!!!

Нема коментара: