понедељак, 16. септембар 2013.

ОДРЖАНЕ ДРУГЕ "ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА" ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА


У простору Бање Ждрело код Петровца на Млави, протеклог викенда одржане су друге по реду “Игре без граница” у којима су учествовали чланови Синдиката запослених у здравству и социјалној заштити Србије. 


Гости Бање Ждрело били су здравствени радници из Западно-бачког, Пиротског, Подунавског, Поморавског, Расинског, Рашког и Северно-бачког округа.                                                     

Дисциплине у којима су организована такмичења су: бушење балона, брзо шутирање тројки у базену, пловање и скочко. У конкуренцији је било 12 екипа, а најуспешнији у укупном пласману били су домаћини.


Прво место освојила је екипа Поморавског округа, друго место Рашки округ, док је треће место заузела екипа "Морава" из Расинског округа. 


Најуспешнији такмичари су Владан Мијајловић из Поморавског и Драгица Стефановић из Расинског округа.

Одржане су и три ревијалне дисциплине: слатка банана, брзо испијање кригли пива и први глас 2. "Игара без граница". 
Пар из Западно-бачког округа Бојана Столић и Чедомир Бошковић најбоље се снашао у дисциплини "слатка банана".


У брзом испијању кригли пива после веома занимљивог такмичења победе су извојевали Сандра Петрашиновић из Рашког округа, победивши у финалу прошлогодишњу шампионку Стојицу Матарић из Западно-бачког округа и Милош Митровић из Пиротског округа који је у финалу био бољи од Александра Љубојевића из Северно-бачког округа.


У игри изненађења "Избор првог гласа игара" жири је одлучио да прво место поделе Милош Митровић из Пиротског и Мирослав Гајић из Северно-бачког округа.

Друге по реду "Игре без граница" обележило је много доброг дружења, уживанције на базенима и потписивање Повеље о братимљењу између Западно-бачког и Поморавског округа.

3 коментара:

Dragica је рекао...

Svaka čast kolege!

Milan је рекао...

Sve pohvale za organizaciju.

Sindikat је рекао...

Hvala!