уторак, 15. септембар 2015.

НЕЗАБОРАВАН СЕВДАХ ВИКЕНД

Група здравствењака учествовала је од 10. до 14. септембра на традиционалној манифестацији „Дани медицинара“, коју је по једанаести пут за редом организивала ТА „Ивонтравел“ из Новог Сада. Током "Севдах викенда" колегинице и колеге су обишле Сарајево, Мостар, Требиње, Дубровник и Андрићград.


Првог дана путовања медицинари су посетили Сарајево. Након уживања у јутарњој кафи из филџана и доручка неке од оригиналних сарајевских пита, уследио је обилазак града, који се завршио заједничким одласком на ћевапчиће.


У поподневним сатима уследио је одлазак до Илиџе и врела Босне, док вечерње сате медицинари проводе у сарајевској пивници и етно коноби хотела уз журку.


Другог дана "Севдах викенда" прво је посећен Мостар, где су медицинари у друштву водича упознали Стари град и обишли Стари мост.


Уследио је долазак у Требиње у које су се сви "заљубили". Томе је допринела срдачност локалног водича Јелене, која је све одушевила.


Посета манастиру Тврдош уз дегустацију квалитетног вина била је нешто посебно.


Вечерње сате проводимо у ресторану "Стара Херцеговина" где је уприличено феноменално дружење.


Последњи дан "Севдах викенда" био је резервисан за висечасовну посету Дубровнику, који је такође одушевио све учеснике манифестације.


Из Дубровника, на повратку кући обиђен је и Андрићград у касним вечерњим сатима.

Још једно незаборавно путовање и дружење остаће у прелепом сећању медицинарима.

Нема коментара: