петак, 30. јун 2017.

ОБАВЕШТЕЊЕ


Београд, 23.06.2017. год. – Објављена Одлука о максималном броју запослених на неодређено време у систему државних органа, систему јавних служби, систему АПВ и систему локалне самоуправе за 2017. годину. 

Законом о начину одређивања максималног броја запослених у јавном сектору (“Сл. гласник РС”, број 68/2015) у чл. 4 утврђена је надлежност Владе да донесе акт за сваку календарску годину којим се утврђује максималан број запослених на неодређено време у систему државних органа, систему јавних служби, систему аутономне покрајине и систему локалне самоуправе, на предлог Генералног секретаријата Владе, уз прибављено мишљење министарства надлежног за послове државне управе и локалне самоуправе и министарства надлежног за послове финансија. 

У складу са наведеним у „Службеном гласнику РС”, бр. 61/2017 од 23. јуна 2017.године, објављена је ОДЛУКА о максималном броју запослених на неодређено време у систему државних органа, систему јавних служби, систему Аутономне Покрајине Војводине и систему локалне самоуправе за 2017. годину. 

Овом одлуком одређује се максималан број запослених на неодређено време у систему државних органа, систему јавних служби, систему Аутономне покрајине Војводине и систему локалне самоуправе за календарску 2017. годину. 

Наведеном одлуком поред табеларног приказа максималног броја запослених предвиђена је и обавеза спровођена рационализације по системима најмање до наведеног броја запослених. 

Целокупни текст Одлуке можете погледати ОВДЕ

Преузето са сајта СЛОГА-ЗДРАВСТВО.

Нема коментара: