понедељак, 26. јун 2017.

OAZA NA OBALI ZVORNIČKOG JEZERA

Članovi Sindikata "Sloga" Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ iskoristili su kraj juna da posete kompleks „Drinska oaza“ u mestu Velika reka i tamo borave na rekreativnom odmoru. 
Zahvaljujući dobrom geografskom položaju, očuvanoj prirodnoj sredini i svim pogodnostima koje pruža ovaj objekat ispostavilo se da je ovo zaista raj za uživanje, odmor i druženje.

Etno selo "Sunčana reka"
Šotrina plaža

Boravak na rekreativnom odmoru bio je sadržajan, pa su tako organizovane i „Drinske igre bez granica“ u kojima je učestvovalo 4 para (Kojić/Dimović, Katanić/Krneta, Juzbašić/Đikandić i Beretić/Beretić). Parovi su se takmičili u tri discipline: pikado, boćanje i stoni tenis). Nakon zanimljivog takmičarskog dela najviše uspeha imao je par Katica Kojić i Željko Dimović.

Organizovan je i izlet do Soko Grada koji se izdiže iznad manastira svetog Nikolaja i doline Sokolske reke. U zaleđu Soko Grada, prema selu Laze, skriva se jedinstven kolaž boja i oblika.

poseta Zvorniku

poseta Banji Koviljači

Nezaboravno druženje i prelepi utisci dugo će ostati u sećanju rekreativcima koji su ove godine boravili u “Drinskoj oazi”.
Ovo je prvi rekreativni odmor u organizaciji naše sindikalne organizacije. U septembru naše članove očekuje boravak u Ivanjici, a u novembru na Kopaoniku.

Нема коментара: