уторак, 18. октобар 2022.

SNOW SHOW - JAHORINA 2022


Otvaranje ski sezone na Jahorini 
 4 DANA (3 noćenja), TERMIN: 08-11. decembar 2022. 

THE SNOW SHOW je događaj zbog kog ostajete bez daha... , veliki broj mladih ljudi željnih zabave na jednom mestu. Na visini od 1915m okruženi mnogobrojnim klubovima održavaće se apresski žurke, uz DJ-eve, tamburu, sankanje - skijanje - bordovanje, trke gumama, igre bez granica, ispijanje pazlovače… Budi i ti deo celodnevnog programa koji ti neće priuštiti san, zato počni sa pripremama jer uskoro počinje SNOW SHOW. 

Program putovanja: 
08.12.2022. (prvi dan) – Okupljanje u jutarnjim časovima na parkingu kod Buvljaka za polazak iz Beograda (za polazak iz Novog Sada po dogovoru). Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u apartmane/hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice u Puzzle kafe- u uz dobro poznatu Puzzle-ovaču i kuvano vino. Potom nas očekuje kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor. 

09.12.2022. (drugi dan) – Skijaški dan. Za one koji ne skijaju biće organizovane trke na gumama i igre bez granica na snegu. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na open air party-ju sa Puzzle resident DJ-om. Večernje i jutarnje sate provodimo u klubu Snežna Kraljica uz BEND. 

10.12.2022. (treći dan) – Pored skijanja, treći dan je rezervisan za paintball kao i višečasovni obilazak Sarajeva. Spremanje za DJ žurku i noćno sankanje kao i nagrađivanje najpozitivnije ekipe, što ujedno predstavlja i zatvaranje SNOW SHOW. 

11.12.2022. (četvrti dan) – Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Projekcija najzanimljivijih fotografija i snimaka koje će zabeležiti Puzzle FOTO TIM tokom trajanja festivala. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš/Sombor/Suboticu u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad u ponoć, Niš/Sombor/Subotica posle ponoći. 



CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
1. 3 noćenja sa uslugom iz tabele (noćenje sa doručkom, polupansion) 
2. Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
* polazak iz određenog grada će biti realizovan ukoliko bude minimum 15 prijavljenih putnika 
3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini
4. Izlet u Sarajevo 
5. Boravišnu taksu 


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 1100 rsd (Osigurana suma 30000 evra, Triglav osiguranje) 

NAČIN PLAĆANJA: 
1. Gotovinsko plaćanje: depozit 3000 RSD prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana. 
2. Administrativna zabrana: mogućnost plaćanja do 01. marta 2023. godine 
3. Čekovi građana: mogućnost plaćanja u 5 rata do 01. marta 2023. godine. 
4. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja. 

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta. 

INFO & REZ: +381695540370

Нема коментара: