петак, 31. децембар 2021.

SREĆNI PREDSTOJEĆI PRAZNICI


Nova godina je poseban period jer predstavlja simbol za nove početke, promene, donošenje novih životnih odluka, obnavljanje starih kontakata i veza. 

Na izmaku ove godine, sumiramo rezultate i postignute ciljeve u 2021. godini. Imajući u vidu pandemiju Covida 19, ova godina je bila veoma teška i specifična, ali veoma aktivna u pružanju radno-pravne zaštite i obezbeđivanju svih pripadajućih prava iz Posebnog kolektivnog ugovora. Dali smo svoj maksimum. 

Izvršni odbor je u ovoj godini u potpunosti bio jedinstven i sve odluke smo donosili jednoglasno. I pored teške epidemiološke situacije uspeli smo da organizujemo izlete i rekreativne odmore za naše članove, kojima je boravak na planinama i u banjama bio prekopotreban. 

"Sloga" će i naredne godine nastaviti sa trendom zaštite zaposlenih, kako bi povratili poverenje u sindikalni pokret, jer mi nismo sindikat od kojeg se traži da samo bude posrednik za kupovinu na rate, nabavku ogreva ili zimnice. Pridružite nam se, jer kod nas vlada pozitivna atmosfera, drugarstvo i osećaj pripadnosti. 

Vaša sindikalna organizacija želi Vam srećne novogodišnje i božićne praznike, mnogo sreće, ljubavi i pre svega zdravlja.

Нема коментара: