недеља, 21. март 2021.

LETOVANJE BAOŠIĆI

Hotel MAX se nalazi u mestu Baošići u Bokokotorskom zalivu, udaljen od Herceg Novog 8 kilometara, od aerodroma (Tivat) 14 kilometara, od trajekta (Kamenari) svega 5 kilometara. 
Smeštaj: svaka soba/studio ima kupatilo, klimu, telefon, mini bar, TV sa odabranim satelitskim i domaćim programom kao i WiFi. Najveći broj smeštajnih jedinica ima balkon sa direktnim i indirektnim pogledom na more. Boravak u standard sobama/studiju uključuje: ležaljke po broju kreveta i na dve ležaljke jedan suncobran, parking mesto i Wi-Fi. 
Sadržaj: hotel poseduje recepciju, restoran, terasu i baštu, vešernicu, sopstvenu plažu, prostor za rekreaciju,video nadzor čitavog hotelskog kompleksa, aperitiv bar, bilijar, stoni tennis, teretanu, parking u sklopu hotela je dvorišnog tipa, obezbeđen kapijom i noćnim čuvarom. Plaža MAX (otvorenog tipa) sa ležaljkama, dušekom, suncobranom, kabinom za presvlačenje i tušom. Plaža bašta PORTA sa ležaljkama, otvorenim šankom, stolovima, sa panoramom zaliva i predivnim ambijentom u večernjim časovima sa morskim specijalitetima njihovog restorana.

Cene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 7 polupansiona (doručak - švedski sto; večera - meni)

Standardne sobe popusti za decu: 
od 2-6g. –50% u bračnom krevetu sa dve odrasle osobe 
od 6-12g. -30% u sopstvenom krevetu 
od 12+… -10% u sopstvenom krevetu 
Napomena: za decu do 2 godine boravak je besplatan, dečiji krevetac se naplaćuje 5 eura dnevno i rezerviše se na zahtev (maksimalan broj krevetaca u sobi je 1) 
Ulazak u sobu prvog dana posle 13h. Izlazak iz sobe zadnjeg dana do 10h. 

● U cenu nije uračunato: 
Boravišna taksa i osiguranje za vreme boravka u hotelu: 
BTO za odrasle iznosi 1,50 € dnevno; deca do 12 god. plaćaju samo osiguranje 0,50 € dnevno; 
Deca od 12 do 18 god. plaćaju BTO 1,00 € dnevno. Sve se plaća na recepciji hotela.

Plaćanje na rate putem administrativne zabrane do kraja godine. INFO & REZ: +381 69 554 0370.

Нема коментара: